Hej,

En tuff match igår blev det för bloggspelet som tyvärr föll i två raka. Rätt så jämn tillställning där det totalt bara skiljde 6 poäng mellan vinnaren och förloraren så överlag tycker jag det var rätt spel från början när vi fick nästan fyra gånger pengarna på dom. Sen är det lite tråkigt att de inte riktigt fick med sig poängen men så kan det vara ibland med.

Polasek/Rikl - Clezar/Domingues (1) @ 2.10

Turnering: Challenger Prag

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 13:30

Det är dags att ta sig an Challenger nivå igen i bloggen. En rätt tuff nivå som jag tycker att resultaten blandar och ger från min sida. Ibland är det bra odds, riktigt bra, men som ändå blir helt utskåpade och ibland kan man vara helt tvärtom. Så det är en tuff marknad men idag känner jag att det är dags att ta sig an det igen. Fy den som ger sig.

Vi ska till Prag där det är första omgången mellan Polasek/Rikl och Clezar/Domingues som får stå sig till ära. Vi backar det halvt hemmaspelande paret bestående av Polasek och Rikl. Polasek kanske någon känner till? Om inte så är det lugnt men det är en historiskt fantastisk dubbelspelare som i sina bästa dagar var bland de 20 bästa dubbelspelarna i världen. Ranking är ju inte allt såklart men här känns det svårt att bortse, har man varit topp 20 i världen. Ja då kan man såklart spela.

Tyvärr tror jag skador satte stopp för en del av Polaseks planer. Har nu äntligen börjat köra igång igen men jag har svårt att avgöra om han gör det för att klättra igen eller om han kanske är tränare till Rikl. För annars är inte Rikl det optimala att klättra med.

En bra spelare Rikl, som var väldigt lovande som junior där han var topp på världsrankingen där. Däremot tycker jag inte han fått något vidare genombrott än på proffstouren och frågan är kanske vilken nivå han kommer hamna på i slutändan. Haft några bra veckor på sistone nu och det kanske är så att formen börjar komma men överlag känns det som en opålitlig spelare att backa.

Däremot har Polasek/Rikl spelat en del ihop nu och man har gjort det rätt bra. Tre turneringar med en titel på futuresnivå, en ytterligare final där och en kvartsfinal på Challengern visar ändå prov på att kapaciteten finns hos dom båda och framför allt som ett par.

Motståndet är bestående av Clezar/Domingues, två spelare som jag tycker finner sig i en existentiell fråga om vart man egentligen håller hus. Clezar kan vara riktigt bra i både singel och dubbel men försvinner väldigt ofta efter ett par bra veckor på touren. Hade bra resultat i början av sommaren men inte mycket som hänt sedan dess och detta är första turneringen igen efter Wimbledon för honom. I dubbeln har det varierat en del men jag tycker det är en kompetent dubbelspelare i sina bästa stunder så har han en bra dag kan det bli tufft.

Domingues är svårt att också placera. Gjord en fantastisk ATP-turnering hemma för något år sedan vilket gav hans ranking ett enormt skutt uppåt men efter det tycker jag han mest stått och trampat på samma ställe. Är heller ingen direkt dubbelspelare utan gillar mest att stå och slå från baslinjen så det är dagens svagaste kort hos motståndet.

Polasek och Rikl har spelat ihop nu en del och nog börjat hitta samspelet dom emellan. Det tror jag kan vara en fördel mot ett par som bara haft en match ihop tidigare. Det och med Polaseks fantastiska erfarenhet och kompetens gör att jag tror man har bra chans att vinna idag. Motståndet lär stå och slå från baslinjen så är man tillräckligt aggressiva i sitt spel lär man kunna få fram de mer och tvinga till misstagen. Jag tycker inte det skiljer någonting alls dom här emellan så korrekt odds känns mer som 1.83-1.83 i dagens match.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt