Dags att återuppta tennisen igen efter två långa dagars uppehåll. Vi fick en trevlig midsommar när Agamenone/Heras kunde plocka ytterligare en titel. Lite tråkigt att det var just mot svenskt motstånd, men det får man ta ibland.

Kerdlaphee/Sinha - Navasirisomboon/Sookton-Eng (2) @ 2.37

Turnering: ITF Sri Lanka F3

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 09:00

Räds inte namnen för jag lovar att det inte blir ett quiz på dessa. De ser nog mycket svårare än de är att uttala egentligen men kör Navasirisomboons namn snabbt ett par gånger så kommer ni hänga med i svängarna.

I alla fall, det handlar inte om namn här utan hur de spelar och då får man nog allt säga att den mest svåruttalade, Navasirisomboon, är den bästa dubbelspelaren av dessa fyra. Har ett par härliga resultat där han i Challengers hemma i Thailand visat prov på sin styrka. Någon kvartsfinal har det blivit och bland annat var han så när att slå ut Krajicek/Withrow som ett tag var kanske Challengers bästa par i ett super tiebreak. Så det finns absolut något att gå på där, frågan är bara om det verkligen är hans kapacitet eller om det är överprestation på hemmaplan som gäller.

Navasirisomboon parar ihop sig med en halvlandsman denna vecka och som blir deras tredje ihop på proffsnivå. Sookton-Eng med rötter även från Australien har visat sig vara vassast i dubbeln där han för några veckor sedan togs sig till semi i en turnering. Även i singeln har han ibland visat bra resultat där han bland annat utmanat Marc Polmans i en match men annars ser jag inte riktigt resultaten i singeln som i dubbeln. Gillar snabba underlag så det är kanske en missgynnsam turnering det här med gruset men jag tycker Sookton-Eng har likvärdig kapacitet för att hålla i spelet imorgon ändå.

Till motståndet står en annan thailändare och en indier i form av Kerdlaphee/Sinha. Den förstnämnda gjorde en bra turnering för några veckor sedan där han tog sig till final men annars har det varit rätt blandat från Kerdlaphee som annars är bäst med sin bror (eller tvilling) när det kommer till dubbel. Sinha har två semifinaler i dubbeln här under de två veckor han spelat i Sri Lanka och jag tror det är där man lägger stor vikt vid oddset idag. För att motståndarna har lite bättre form men jag tycker inte det riktigt räcker att titta just bara så utan sett till förmågor i dubbeln så tycker jag det inte skiljer särskilt mycket paren emellan. Jag kan gå med på att vårt par fortfarande står som underdogs men i min lilla värld känner jag att det mer korrekta hade varit runt 2.10 ungefär.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt