Speltips: Adios Suecia!

Hej,

Börjat trumma på igen med lite spel efter en rätt hektisk vecka med annat. Helt okej resultat där vi fortfarande kanske inte riktigt fått tillbaka den turen vi brukar ha i super tiebreak. Jag tror att enklaste sättet att nå den igen är att spela sig till den. Så spel kommer det att bli.

Agamenone/Heras - Hansson/Simonsson (1) @ 1.72

Turnering: ITF Ungern F5

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 11:30

Ja rubriken säger väl det mesta. Jag tror tyvärr det tar stopp idag för våra svenskar, vilket alltid är tråkigt såklart och speciellt när spelarna är väldigt bra med. Samtidigt så ger bettingen inget rum för känslorna och därför blir det rätt enkelt att ändå värdera det här spelet.

Vi ska plocka super-argentinarna Agamenone/Heras, som tillsammans spelat en hel del dubbel på futuresnivå ihop och har ett fantastiskt facit på 26 vunna matcher och bara fyra förluster. Lägg där till dom fem titlarna man tagit och direkt kan man slå ihop att det här är ett otroligt starkt par på den här nivån.

Agamenone har tillräcklig dubbelranking för att kunna spela Challengers en hel del. Innanför topp 200 i världen hittar vi honom i dubbeln och Heras är inte riktigt där, men rankingen ljuger en hel del för tillfället. Heras har hög kapacitet och när han inte är skadedrabbad så är det en spelare för den lite högre nivån.

Våra svenska spelare är inte heller dåliga men kan inte riktigt stå upp med samma resultat som par. Förvisso är detta första turneringen tillsammans så det räknas inte och igår gjorde man det riktigt bra när man fullständigt mosade Matos/Zormann. Jag tycker det saknas lite dock och det är därför jag inte väljer dom i de här oddsförhållandena. Simonsson är väldigt varierande i sitt spel, oerhört ojämn, vilket gör att han måste ha en bra dag om man ska vinna annars går det inte alls. Hansson är inte tillräckligt rutinerad i dubbeln än kan jag tycka och det finns en liten risk att de faller på grund av det. Den största anledningen ligger dock i att jag tycker båda argentinska spelarna är bättre i grundspelet och det kommer passa dom bra att möta svenskarna som gillar att spela mer rakt. Argentinarna kan nyttja mer i motståndarnas servegem om de inte håller tillräckligt hög serveprocent och det är en stark fördel. Sen får man väga in också att deras sampelthet ligger lite högre än svenskarnas och man har väldigt hög rutin från finaler. Så här inledningsvis och inför matchen har jag svårt att se hur argentinarna inte kan vara lite större favoriter ändå. Kommer bli en intressant match att följa lagom till midsommarfirandet!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt