Hej,

Inte marginalerna på vår sida igår när vi backade Martinez/Pereira i USA. Vinner faktiskt fler poäng totalt sett i matchen men åker dit på 10-6 i super tiebreak. Detta är den klassiska tennislogiken tyvärr. Två raka STB förluster här är det vi mäktat med och trots att det är väldigt tråkigt är jag inte ett dugg oroad. Det vänder snart igen.

Nielsen/Salisbury - Krajicek/Neduncheyizan (1) @ 1.66

Turnering: Challenger Nottingham

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 13:30

Och vilket bättre sätt att vända det på än att backa en av de bästa grässpecialisterna i dubbel och Salisbury som är en form av raket på touren sedan 2016? Det går bra för dom båda nu som spelat en del ihop senaste veckorna.

Vi backade dom i finalen i Loughsbourough för inte så länge sedan där de vann och nu är vi alltså här igen när de lägligt ska försöka ta ytterligare en titel tillsammans.

En av de bästa grässpecialisterna säger du? Vem menar du då? Självklart är det vår nordiske granne Frederik Nielsen! För några år sedan kunde han kröna sig Wimbledon mästare i dubbeln och även om han kanske inte riktigt är på samma nivå fortfarande så tycker jag han visar upp ett väldigt bra spel på gräset fortfarande, framför allt i Challengers.

Salisbury är som nämnt hans medspelare denna vecka och de börjar bli väldigt samspelta nu. Man har en otrolig fördel att man är enormt duktiga på att vinna de absolut viktigaste poängen. Exempelvis var de illa ute igår mot uberstarka bröderna Skupski men vann andra set i tiebreak och sedan med 15-13 i super tiebreak och just den egenskapen gör att de vinner matcher trots att man kan vara illa ute eller utspelade till och med. Och tro mig, det är väldigt få som ens kommer nära dessa egenskaper.

I finalen ställs man väl lite skrällaktigt mot Krajicek/Neduncheyizan. Två väldigt formsvaga spelare som lyckats hitta varandra denna turnering. Fick en WO i semifinalen och mött rätt svagt motstånd annars i de övriga matcherna. Båda trivs absolut på gräset men tycker ingen av dom egentligen har några större spetsegenskaper för att utmana i denna final. Neduncheyizan är rätt svag i returspelet så jag tror inte de kommer vinna mycket poäng i vårt pars servegem.

Det lär bli tajt, med tanke på att det är gräs och det är väldigt få marginaler att spela på, men som helhet tycker jag att det är ett par som är mycket bättre i den här finalen och det är vårt. Slagit tre enormt starka par i sina matcher, är samspelta nu och gynnas otroligt mycket av gräs. Det är i stort sett inget som talar emot dom för att plocka sin andra titel tillsammans idag.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt