Speltips: Singapore City

Hej,

Nu kan vi ju återigen skriva lite här eftersom det bara skiljer en dag mellan inläggen och tidigare idag fick vi det förra inläggets spel klart där vår fruktansvärt låga investering sett till oddset vann rätt så klart trots att man torskade första set. Jag hoppas vi slipper flera såna oddsintervaller då det alltid känns bättre på förhand än det gör i slutändan. Nåja, vi siktar vidare helt enkelt på lite högre odds.

Altamirano/Casey Alcantara - Banes/Ellis (1) @ 2.25

Turnering: ITF Singapore F2

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 07:00

Vi återvänder till Singapore där vi inledde veckan fantastiskt trevligt. I en av matcherna därifrån i måndags spelade vi på Altamirano/Casey Alcantara där de verkligen inte gjorde oss besvikna. Man har också fortsatt på samma spår därefter och därför finns det en fin chans här vi ska försöka ta vara på.

Som jag nämnt tidigare i veckan så spelar vi på två väldigt kapabla spelare på den här nivån. Casey Alcantara är i stort sett en dubbelspecialist och rankingmässigt ligger han runt 400 i världen och på just denna nivå tycker jag han hör till en av de bättre. Samma sak med Altamirano fast lite omvänt, en mer gedigen singelspelare som under sina bästa dagar är en väldigt bra dubbelspelare också. Väldigt mångsidig i sitt spel och det gör att han kan anpassa sig bra i spelformen med. Bra i returerna framför allt och det kommer att vara en nyckel inför imorgon.

För det är ett starkt par, väldigt starkt. Banes och Ellis har spelat ihop ett tag nu och har bra resultat ifrån sig. Inte så många veckor sedan man tog sig till kvartsfinal i en Challenger här i Asien och man verkar överlag passa väldigt bra ihop.

Däremot tycker jag inte man varit alls så överlägsna denna vecka som kanske deras resultat pekar mot. Haft svårt i båda sina matcher där det båda gångerna gått till super tiebreak. I första omgången mot ett väldigt svagt par, även om Hsin Hsan-Lee varit toppspelare så var det väldigt länge sedan och han spelade ihop med en hemmaspelande junior som inte direkt skriker stjärnglans kring.

Sen var det tufft mot Hu/Larrerie, som förra veckan vann titeln här, men som är ett par jag inte tycker håller lika hög klass som Altamirano/Casey Alcantara. Detta gäller både individuellt och som par så jag tycker allt i allo här att vi har en väldigt bra chans till vinst imorgon. Vårt par har visat riktigt bra form samtidigt som motståndet varit lite svajigt och jag tror det kan vara till vår fördel. 2.25 känns spelvärt och jag skulle säga att australiensarna borde vara väldigt små favoriter inför denna.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt