Speltips: En söndag i Uganda

Hej,

Blev liten blandad kompott igår på de spelen som delades ut, men överlag rätt bra plus med två spel in och ett spel ut. Bloggspelet satt precis som man ville, i stort sett från början till slut var man dominanta Hidalgo/Verbeek och helt välförtjänt att Verbeek plockar sin tredje raka titel, vilken lirare! De två andra spelen slutade med 11-9 in och 11-9 ut, så där kan vi snacka små marginaler. Oavsett så är jag nöjd med dagen och hoppas på en minst lika bra söndag.

Lu/Markovic - Chekhov/Seeberger (1) @ 1.83

Turnering: Uganda F2

Spelbolag: bet365

Värdering: 5U

Spelstopp: 11:00

Återigen en rätt så tidig match vi ska ta oss an i bloggen och vi fortsätter att hålla oss i Afrika men den här gången beger oss med lite längre ned, nämligen till det vackra Uganda.

Det är något speciellt med turneringarna i Afrika kan jag tycka, det är nog enda gången lågt rankade spelare seedas högt i turneringarna. Vill man plocka poäng och kan spela någorlunda, ja då är dessa turneringar helt perfekta att spela om man har råd att åka.

Så vi har i alla fall de två förstaseedad paren här i dubbelfinalen idag och jag tror det kan bli en riktigt spännande och rätt så bra match. Det är fyra spelare som håller någorlunda kvalitet på den här nivån så det ska nog kunna bjudas på bra spel. Det paret jag valt att spela på baserar sig främst på att jag just idag tycker dom är bättre men motståndet kanske står för lite mer rutin i sammanhangen.

Vi tittar lite närmare på motståndet först, Chekhov och Seeberger är det där den sistnämnda har absolut högst klass bland de fyra idag. Seeberger var en gång i tiden rankad som de 150 bästa dubbelspelarna i världen men trots det så blev det aldrig riktigt någon karriär för honom. Försvann från scenen mellan 2015-2017 och kom tillbaka då förra året där han spelade med amatörspelare i dubbeln. Min teori är att han är med spelare från hans klubb han är tränare i men jag kan inte riktigt bekräfta det, oavsett så känns det som att Seeberger aldrig riktigt fick den karriär han förtjänar. En oerhört bra spelare i dubbeln i grunden, otroligt aggressiv i sitt spel och bra i volleyspelet. Men nu 2018 känner jag att åldern börjar ta sin tid på honom med och att han spelar för andra anledningar än att vinna varje vecka.

Hans partner är en ryss vid namnet Anton Chekhov, en spelare som funnits på touren rätt länge men aldrig varit högre rankad än 1500 i singeln och ungefär 900 i dubbeln. Den senare formen är väl där han varit bäst och har några resultat då och då som faktiskt är helt okej. Men det är ett svagt kört idag, ett väldigt svagt sådant och Seeberger kommer vara tvingad till att spela en toppmatch om det ska gå vägen.

Egentligen var man på väg ut redan i kvarten där man låg under med set och break men lyckades vända på det i sista sekund. Starkt absolut, men det var inte alls imponerande. Igår mötte man ett svagt motstånd där man vann i två raka så den matchen blir svår att dra några större växlar till.

Det blev en del om motståndarna där, vi ska ju dock inte fokusera på dom, utan vi ska idag investera i Lu/Markovic. Lu kommer från collegespel där han 2017 avslutade sina studier på Yale och nu försöker sig på en proffskarriär. Rankad bland de 25 bästa juniorerna i USA i sin åldersgrupp och imponerade i sitt collegespel så det kan nog bli en del klättring på rankingen för honom. Har redan hunnit vinna en futurestitel i dubbeln där han överlag visat upp bra kvaliteter. Denna vecka spelar han ihop mot den serbiske Goran Markovic. En spelare som jag tycker är rätt okej på den här nivån, där han i år varit bra i dubbeln framför allt. Det här blir hans tredje final på bara några veckor och det är nu dags att han också får vinna en titel.

Den stora anledningen till att jag väljer Lu/Markovic idag är att jag tycker dom är bättre tennisspelare i grunden. Båda är skickliga på att hålla bollen i spel från baslinjen och det tror jag kan bli tufft för motståndarna då Chekhov inte håller tillräckligt nivå. Om Seeberger är för aggressiv i sitt spel och Chekhov inte är det kommer det finnas en del luckor där med att går runt på. Lu/Markovic har också imponerat mest denna vecka där man vunnit i raka set genom hela turneringen. Igår slog man Kaza/Virali Murgusean i två raka också, där indierna är två spelare som hållt tidigare rankingar innanför topp 300 i världen. Så det var ett styrkebesked enligt mig från Lu/Markovic. Värdet ligger i 1.83 och jag tycker de borde vara favoriter idag. Låt oss säga 1.66.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.