Hej,

Ingen vidare framgång under natten som varit, juniorerna blev i stort sett krossade får man väl säga och var aldrig ens nära att utmana. Bröderna Bourchier var ruggigt stabila och ja, då blir det svårt att vinna matcher. Sista dagen på denna månad nu som totalt sprungit iväg känns det som. Oavsett hur den här sista matchen slutar för månaden så kommer vi hamna på en bra bit över 120 i ROI och med ungefär drygt 40 units inspelade under dom här 28 dagarna. Bra resultat och jag tycker att året 2018 startat enormt bra, det gäller bara att försöka hålla uppe detta hela året ut. Vilket är lättare sagt än gjort.

Stahkovsky/Youzhny - Huey/Lipsky (2) @ 1.66 Turnering: Challenger Indian Wells Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 22:00

Jag vet inte, jag får liksom känslan av att Stahkovsky och Youzhny bryr sig väldigt lite om den här turneringens dubbelspel. Varför skulle de egentligen bry sig så mycket när det är Challenger och betyder absolut noll för dom om de vinner idag eller inte? De är här för att känna på underlaget inför nästa veckas Masters turnering som spelas på exakt samma plats och Challengern spelar de nog bara för att de kan.

Dubbeln har ju inte sett något vidare ut för någon av dom på senare år och ingen har direkt satsat nämnvärt på spelformen. Youzhny har haft allt fokus på att komma tillbaka rankingmässigt i singeln de senaste två åren och Stahkovsky är.....ja Stahkovsky. Han harvar lite här och var känner jag och helt ärligt, jag tror ingen har koll på hans matchform, någonsin.

De är dock väldigt samspelta Stahkovsky och Youzhny då man spelat väldigt mycket tillsammans. Det var dock egentligen vid 2013 man spelade någorlunda mycket ihop och det är nästan fem år sedan nu. Åren där innan har man faktiskt ATP-turneringsvinster ihop och resultat där man gått långt i när det gäller Grand Slams, så de ska absolut inte underskattas. Vill dom så skulle de vara riktigt starka på den här nivån och båda två har ju ett riktigt bra spel för att kunna spela dubbeln, inga tvivel alls om det.

Däremot är dagens motståndare, och de vi ska backa, endast inriktade på dubbelspel. De har noll att göra i singeln nu för tiden och satsar fullblod på dubbeln. Dom har gjort det bra under många år med, där Huey håller på att ta sig tillbaka från skada här och Lipsky har ett par riktigt starka veckor från ATP-turneringar att ta med sig. Spelade 2015 ihop en hel del, där det bland annat blev en ATP-turneringsvinst och en del bra resultat från andra turneringar med.

Jag tror det kommer passa Huey/Lipsky bra det här, de kommer försöka vara aggressiva som vanligt och ger de ingen tid till Stahkovsky och Youzhny så kommer det bli tufft för östeuropeerna att nyttja sitt spel till fullo. Huey måste hålla serven på en bra nivå, vilket han haft lite problem med under hans återkomst här med. Samtidigt har Lispky varit riktigt stark där så det känns som att man kan komplettera varandra rätt så bra idag.

Som sagt, för Huey/Lipsky betyder detta allt, de lever på att spela dubbeln och har ingen anledning att inte gå fullt in i dagens match. Däremot så prioriterar inte Stahkovsky/Youzhny dubbeln alls längre och jag kan tro det kommer vara en stor fördel för oss idag. 1.66 tycker jag är en riktigt bra chans för två så pass rutinerade dubbelspelare som Huey/Lipsky i denna match.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt