Hej,

Inte gått så där jättebra under veckan som varit, tycker det varit rätt blekt utbud faktiskt på dubbelfronten och möjligen kanske det är en orsak till att det inte gått som jag velat. Tror inte det kommer som en chock för någon att jag inte heller lyckas lika bra på ATP nivå som jag gör på Challenger och futures. Ska försöka att få fokuset tillbaka till de lägre nivåerna, jag hoppas i alla fall att det är lite roligare utbud den här veckan.

Lammons/Lawson - Baldi/Quinzi (1) @ 1.83

Turnering: Challenger Bergamo

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 17:30

Vi ska till en av mina absoluta favoritturneringar, nämligen Bergamo Challenger i Italien. Det har spelats en hel del fantastiska poäng här under åren (sök på Dustin Brown så kommer ni se exempelvis) och det har också varit en turnering där absolut alla går in med enorm inställning. Så det har alltid varit kul att titta på tennis här, kompetensen och dom snabba banorna här gör att detta är precis en sån tennis som jag är ute efter.

Och dubbeln ger oss ett bra startfält i år, jag tror många dubbelpar kommer trivas här, då förhållandena passar dom utmärkt och frågan är om inte detta också gäller paret vi ska backa idag, Lammons/Lawson.

De har spelat rätt så länge ihop nu Lammons och Lawson där det gått riktigt bra. I höstas valde dom att åka till Europa och spela futuresturneringar här och där vann man en hel del titlar vilket gjort att det nu bäddats upp för att kunna ta klivet till Challenger spel. Har startat året med enbart spel på den här nivån där man resultatmässigt får se det som en stor besvikelse. De får inte med sig resultaten sin väg och det kan absolut vara ett svaghetstecken - att man inte får med sig matcherna - men jag tycker att man spelmässigt sett rätt så bra ut ändå. Senast i Cherbourg visade man styrkeprov när man nästan slog ut Sancic/Skupski men föll med 16-14 I STB och då talar vi om toppklassen på den här nivån i alla fall. Så de är på väg skulle jag säga men att resultaten är det som just nu fattas.

Just idag tror jag man kan få en efterlängtad vinst, i motståndet står Baldi/Quinzi, vilket är två spelare som bör ses som mer singelanpassade än rena dubbelspelare. Baldi är den som gjort bäst resultat av dom men dessa är från långt tid tillbaka så man ska inte dra några större växlar där. Absolut två kompetenta spelare dock, så Lammons/Lawson måste serva bra då italienarna kommer att nyttja varenda boll som går deras väg.

Både Baldi och Quinzi trivs bäst på gruset, även om de spelar väldigt blandat i singeln, så visar ändå dubbelresultaten att man presterar mest här. Mycket där handlar om att man spelstilsmässigt är mer stående vid baslinjen än aggressiva framme vid nät och jag tror man kommer spela väldigt likt det idag med och det är nog inget som kommer fungera så där jättebra idag.

Den snabba banan i Bergamo ger en stor fördel för Lammons/Lawson som gillar att spela mer aggressivt och som förlitar sig mer på serven än italienarna. De kommer nog försöka spela korta bollar och det tror jag är viktigt i dagens match, man måste få dom att röra på sig en del så de inte får stå och slå från baslinjen och gör man det tror jag man blir svårslagna idag. Jag gillar oddset här, 1.83 är bra och Lammons/Lawson borde vara favoriter idag. Spelvärt ned till 1.66 kan jag tycka och hoppas verkligen att den här matchen ger oss en bra start på veckan.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt