Hej,

Vi fick i alla fall en fin avslutning på veckan som var när Doumbia/Reboul vann i två raka set. Rätt så överlägsna kändes det som och det var precis så jag hade hoppats inför matchen att det skulle vara. Veckan överlag var rätt dyster, men samtidigt så har januari faktiskt varit rätt så bra. Så det finns egentligen inte mycket att klaga på i det hela, nu hoppas jag att vi kan fortsätta månaden ut i alla fall och på så vis inleda året bra.

Bublik/Siljeström - Fritz/Opelka (2) @ 1.83 Turnering: Challenger Newport Beach Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 23:30

Det finns så många frågetecken kring den här matchen att jag knappt vet var jag ska börja. Jag tror, eller jag är nästan säker på det, att den här matchen kommer vinnas utav det paret som bryr sig mest - och motivation - den faktorn är inte alltid den enklaste att beräkna.

Bublik och Siljeström är det paret som inte backas idag, man kanske kan tänka sig att man ska backa det paret med en dubbelspecialist i sig när det är en så här öppen match, men vart Siljeström står i dagsläget tycker jag är lite svårt att verkligen veta. Han har haft en hel del problem under åren med diverse skador, främst med sin handled, och det har väl också börjat visa sig lite i resultaten. Vann inte mycket alls under det senaste halvåret och trots att man var favorit (med andra partners) i många av matcherna så lyckades man inte alls prestera. Siljeström är otroligt beroende av serven, annars är han ett fyrtorn som väldigt ofta har problem i rörelsen, och om man har problem med handlederna så är det ju en självklarhet att serven inte riktigt fungerar till hundraprocent.

Den här veckan har han verkligen valt en omaka partner, nämligen supertalangen Bublik. Visst är han bra och kan nog bli väldigt bra Bublik, men i dubbeln är han inte alls något att skrämmas över och vann faktiskt inte en enda dubbelmatch under 2017. Självklart så prioriterar han inte dubbeln, han kommer alltid fokusera i singeln och det är lite lustigt då jag ändå tycker att han har en hel del kvaliteter för dubbeln. Men att Siljeström väljer att spela med en spelare som inte prioriterar dubbel när han själv är en ren dubbelspelare får mig ändå att undra hur mycket han prioriterar turneringarna nu. Antingen så ville ingen dubbelspelare spela med honom eller så är det rentav ett val att testa med Bublik här. Jag ser det mest som att han vill få in matchvanan, men hur långt det räcker, det känns väldigt ifrågasättande. Jag tycker inte alls att de kommer passa ihop då Siljeström kommer att försöka springa på nät så mycket han kan och Bublik kommer stå och slå från baslinjen, när de heller inte är dom snabbaste spelarna tror jag man kommer få det tufft när motståndarna är rätt så skickliga returnerare.

Från ett fyrtorn till ett annat så ska vi backa Fritz och Opelka. Precis som med Siljeström så har vi en spelare beroende av serven här, men skillnaden där är att Opelka är en bra mycket bättre servare och lär få ut mer om han går fullt ut än Siljeström i samma sits. Mycket gratispoäng finns att hämta från Opelkas serve och har han en bra nivå på den idag så kommer det bli enkelt för Fritz att spela framme vid nätet. Det stora frågetecknet är självklart deras engagemang för dubbeln, hur mycket bryr de sig egentligen? Jag tänker i alla fall utgå från att om man ställer upp så är man sugen på att vinna ändå och det vore lite naivt annars. Nu har man också sista matchen på centern vilket jag tror kommer vara en motivationsfaktor för dom båda.

Här har vi också en fördel med att Fritz och Opelka är väldigt samspelta tillskillnad från Siljeström/Bublik. Man har faktiskt riktigt starka resultat tillsammans, bland annat tog man sig till US Open omgång två, där man i första slog Matkowski/Mirnyi i två raka och sen tog sig till skiljeset mot Chardy/Martin. Två riktigt starka dubbelpar. Så mycket handlar om viljan och motivationen idag, jag hoppas att de är motiverade båda två, för rent kvalitetsmässigt är dom som par det lite vassare idag och därför tycker jag 1.83 känns spelvärt på Frtiz och Opelka i den första Challengern för året i USA.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.