Speltips: En återkommande match

Hej,

Nja, vi har inte mycket flyt med oss längre va? Gårdagens spel fick se sig besegrat när Gomez/Lopez-Villasenor föll på målsnöret med 8-10 i baken från STB. Totalt bara en poäng som skiljde paren åt så det var verkligen små marginaler där jag kan tycka vi hade det lite bättre oddset både före och sett till utgången av spelet. Nåja, det är bara kriga vidare, snart lossnar det nog igen.

Bradley/Findel-Hawkins - Adams/Seeman (1) @ 1.72

Turnering: ITF Mexiko F2

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 23:00

Vi stannar kvar i Mexiko även idag och nej jag ger mig inte. Ett rätt ska jag ha här och sen kan vi lämna denna plats för ett tag om så önskas. Vi gick ändå vinnande härifrån tidigare under veckan när vi backade samma par som idag, Bradley/Findel-Hawkins, som hade det tufft. Det får jag nog erkänna även om de överlag i matchen var bättre. Låg nog under med ett par bollar i super tiebreaket med så vi var illa ute, men bra par kan vända allt och det här skulle jag säga är under definitionen ett bra par.

För britterna har en stor fördel, professionellt har man bara spelat ett par turneringar tillsammans men man går på samma college i USA och har varit träningspartners nu i ett par år. Så de vet varandras styrkor och svagheter. Vilket troligtvis är varför man går så bra som man gör nu tillsammans även professionellt.

Motståndet idag är väldigt bekanta för dom och säkert en match vi kommer se mer av framöver. Andra mötet här på bara en vecka och förra veckan så vann Bradley/Findel-Hawkins i två raka set med 7-5 7-6. En tajt match resultatmässigt men tittar man lite på statistiken så talar siffrorna för att det var en rättvis vinst för vårt par. Även om jag är väldigt lite troende kring att man ska lägga för stor vikt på tidigare matcher så tycker jag just idag att det spelar in lite mer. Mest för att förutsättningarna är precis som de var förra veckan, inkluderat med saker som underlag exempelvis.

Även om Bradley/Findel-Hawkins var lite sådär tidigare i veckan så var de allt mer stabilare igår när man tog en ritkgit stark vinst mot ett av futurestourens bästa par i form av Arias/Zeballos. Lägg därtill att Adams/Seeman hade stora problem mot Bourchier/Merino igår, ett par jag inte tycker är sådär jättestarka, där man till slut vann med 15-13 i super tiebreak. Det gör att jag tycker att mycket talar för Bradley/Findel-Hawkins idag och tror även på dom trots att amerikanerna nog är riktigt revanschsugna. Bradley/Findel-Hawkins har bra form och är otroligt samspelta. Det tror jag talar för segern i slutändan.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt