Hej,

Skönt att de stoppades under gårdagen, Mclachlan/Nys, deras form är helt galen och den Känns alldeles för bra för deras kvalitet. Så stor glädje när Sock/Withrow kunde avfärda dom. Tuff match dock, riktigt tuff match men till slut vann dom och till slut vann dom hela turneringen till och med. Enormt kul för Withrow som jag följt i många år nu med hans första titel med.

Gong/Hsieh - Chen/Jung (1) @ 1.66

Turnering: Challenger Yokohama

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 07:00

Ny vecka och det är även sista veckan för februari månad som vi ska in i. Liten vecka blir det med då vi bara har till onsdag på oss men vi ska allt försöka oss på att göra det bästa vi kan utav det och avsluta på bästa sätt.

Tillbaka till Japan blir det för vår del men vi förflyttar oss lite och denna vecka är det Yokohama som gäller och inte Kyoto som förra. Inte heller inomhusspel utan nu ska vi ut i det lite halvfrostiga japanska vädret som det är vid den här tiden av året

Paret vi ska backa idag består av Gong och Hsieh. Två rutinerade spelare på den här nivån och först och främst två rena dubbelspelare. Man har inte spelat så mycket ihop dock utan detta blir blott deras andra turnering ihop, där den första spelades i Kyoto här under förra veckan. Riktigt bra prestation därifrån tycker jag, det blev en semifinalplats för dom efter att nästan slagit ut veckans vinnare Saville/Thompson i ett super tiebreak. Dessförinnan slog man först bröderna Ratiwatana i två raka set och sen vinst mot giftiga Kamke/Puetz i ett super tiebreak. Så efter veckan får man allt säga att de imponerade tillsammans.

Motståndet för dagen är samspelt tillsammans men får två stora frågetecken över sig rent spelmässigt. Chen och Jung har spelat ihop länge en del och man gör det rätt så bra. Plockade en titel tillsammans under 2016 och det blev någon ytterligare semi tillsammans men man har allt som oftast spelat tillsammans i dessa asiatiska Challengers. Det stora frågetecknet ligger i Chen, han börjar bli rätt gammal nu och håller inte alls samma nivå som han gjort tidigare. I många turneringar hittas han i futures runt om i öst och där har resultaten varit väldigt mediokra där han egentligen bör vara numret större än motståndet. Så har det inte varit och nivåmässigt känns han en bit ifrån Challengers nu. Jung däremot är bra och har visat det framför allt i singeln på sistone, gjorde bra resultat i USA för några veckor sedan och trots att hans dubbelresultat faktiskt är över förväntan så är detta en spelare som satsar fullt på singeln. I alla fall nu när han är på väg tillbaka till sin toppform igen.

Det som talar emot morgonens spel är egentligen inte så mycket, möjligtvis att Chen/Jung är väldigt samspelta och kan spela väldigt bra ihop. Annars så är det enormt bra form på Gong/Hsieh som spelade bra under förra veckans turnering mot mycket bättre motstånd än morgonens och just att man nu fått ett par matcher ihop kan göra att man nu till veckan känner sig bra samspelta. Hsieh håller toppklass i dubbeln på den här nivån och är dagens bästa spelare, han kommer vara ett vapen imorgon och håller han sig fokusera från start så ska detta ha en bra chans att gå vår väg.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt