Speltips: Bara jag som tror på dom

Hej,

Det blev fullständig katastrof imorse när blogginlägget skulle spelas. Bröderna Ratiwatana var fullständigt dominanta i första set, efter fyra gem hade bara Ilkel/Petrovic vunnit en returpoäng och man välförtjänt breakade dom till 6-5 i slutet av setet. Perfekt utgångsläge tänkte jag för vårt 2-0 spel, men nej, därifrån tappade dom allt och bröts tillbaka för att sedan förlora tiebreaket. Väldigt lustigt och nu i efterhand är jag sjukt skadeglad att de åkte ut efter att ha haft 7-3 i super tiebreaket. Rätt åt er!

Harrison/Johnson - Lindstedt/Skugor (1) @ 1.740 Turnering: ATP New York 250 Spelbolag: Pinnacle Värdering: 5/10U
Spelstopp: 22:00

Lagom till #1x2live-sändningen och efter att Östersund vunnit med två bollar hemma mot Arsenal så ska vi ta och titta till lite dubbeltennis på andra sidan Atlanten. Det är där borta dags att gneta oss in i kvartsfinalerna som ska spelas innan helgen drar igång på allvar.

I dagens match-up så har jag valt att backa det amerikanska och hemmaspelande paret, Harrison/Johnson och jag verkar nästintill vara den ende om vi ska följa marknaden som mer och mer pekar mot Lindstedt/Skugor. Jag är inget direkt fan av att följa marknaden och tycker verkligen inte den alltid har rätt - utan jag försöker basera spelet på andra principer och det är precis vad vi alltid gör här i denna blogg.

I alla fall, Harrison och Johnson har börjat bli allt mer samspelta. De spelade ihop det här året under Davis Cup förra veckan där man slog serberna i gruppspelet. I första omgången här i New York spelade man utmärkt mot ett riktigt formstarkt par och vann i två raka set där. Man var illa ute lite då och då men jag tycker de visade en bra kämparglöd som lyckades vända den och efter det vara lite mer dominanta.

Man spelade också lite ihop under 2017 där man tog sig till final i denna turnerings gamla spelplats, Memphis, som nu ersatts av New York och man spelade även tillsammans under Basel i slutet av året. Harrison hade ett fantastiskt 2017 i dubbeln, där han helt makalöst tog titeln i Franska Öppnan mot all förväntan. Tack vare det så har han kunnat spela på sin höga ranking men jag tycker att han också visat en enorm utveckling i dubbelspelet, framför allt i volleyspelet och även kring hans vaksamhet framme vid nätet. Väldigt farlig då han servar bra också så han har egentligen alla kvaliteter för en dubbelspelare.

Lite samma visa för Johnson som dock jämfört med Harrison tappade mycket av sitt dubbelspel under 2017 men som åren innan visat absolut toppklass tillsammans med en annan amerikan, Querrey. Precis som den typiske amerikanaren är Johnson också väldigt stark i serven och framför allt forehanden. Eftersom det är två egentligen singelspelare här så ser jag idag att de kommer ha en stor fördel i framför allt returgemen gentemot sina motståndare.

Motståndarna ska inte underskattas då det är nästan två renodlade dubbelspelare nu i form av Lindstedt/Skugor. Den förstnämnde har ju varit med här i alla år kan man väl säga och tyvärr, jag tycker han har haft sitt bäst före datum och nu verkligen kramar ur det sista av hans kropp och ranking. För det senaste året och hittills i år har inte riktigt talat för att han skulle komma tillbaka till den storformen han var i för några år sedan. Hans svaghet i dagsläget blir serven, annars tycker jag att han sköter sig bra i själva spelet fortfarande, men det är självklart inte samma fart på honom som det tidigare varit.

Samspelta nu ändå har de blivit Lindstedt och Skugor och ja det är klart att det blir bättre och bättre för varje match tillsammans men samtidigt, jag tycker de båda inte är tillräckliga för dagens match. Harrison och Johnson lär vara heta på returerna och kommer kunna njuta de lägena man får, så om inte Lindstedt och Skugor håller tillräcklig nivå på serven så lär det nyttjas. Jag tycker det är en bra chans för amerikanarna här, det är hemmaplan, man lär vara motiverade för vinsten och man har spelat bra ihop under veckan tycker jag, även om det fortfarande är tidigt in på den. Oddsmässigt tycker jag Harrison/Johnson är spelvärd ned till ungefär 1.62 och där finns det såklart spelutrymme eftersom marknaden lutar mer och mer mot Lindstedt/Skugor. Här blir vi inte rädda dock utan för oss är det revansch för lunchmatchen vi är ute efter!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.