Speltips: Krampaktig match

Hej,

Det var några dagar sedan vi nu sågs här sist. Jag kan minnas torsdag förra veckan som en dag, eller är det fel? Något sådant tror jag i alla fall att det är och sett till statistiken så gick det rätt så bra den dagen. Jag tycker det har fortsatt gått medflyt för vår del och jag hoppas verkligen att det ändå kan hålla i sig en bra tid ytterligare. Nu är det dags att starta en ny vecka och med tanke på att februari är så kort, så är vi faktiskt nästan halvvägs redan nu.

Dzumhur/Krajinovic - Rublev/Zimonjic (2) @ 1.625 Turnering: ATP Rotterdam 500 Spelbolag: Pinnacle Värdering: 5/10U Spelstopp: 15:00

Jag tycker rubriken talar sitt tydliga språk för denna match, rätt så krampaktig ja, och visst, man behöver inte tycka att en match är intressant för att investera i, det gör man genom värdet, men jag kan säga att jag i stort sett i alla mina andra spel faktiskt ser fram emot matchen. Här, inte så mycket, nej. Det visar lite på hur utbudet är idag när detta är dagens hetaste och mest spelvärda match, men imorgon så tror jag att det drar igång ordentligt igen.

I alla fall, det är fyra spelare som formmässigt får nog ses som stora frågetecken utifrån ett dubbelperspektiv. Däremot så har vi i vårt par en enorm fördel då de båda visat ett större prov på skicklighet i dubbeln. Vi tar och kollar till lite mer av vårt par först.

Trots att han närmar sig hundra år snart så är Zimonjic fortfarande akitv, han spelar inte lika flitigt längre då han även har kaptensrollen för Davis Cup-laget i Serbien, men han spelar lite ibland och nu för tiden med lite varierad form av medspelare. Klart är dock att Zimonjic trots detta, utan tvekan är den bästa dubbelspelaren på banan. Han har absolut inte samma tempo i kroppen längre, men han servar helt okej och hans volleyspel är fortfarande i toppklass, det skulle jag säga.

Denna vecka är det Rublev han teamat upp med, en spelare som jag tycker faktiskt imponerat en del i dubbeln. Har gjort bra resultat i större turneringar, exempelvis i US Open i slutet av året, där han och Khachanov spelade ut seedade dubbelpar där. Han har ju faktiskt väldigt många kvaliteter för just dubbeln Rublev, servar bra, slår väldigt hårt med och helt okej i volleyspelet. Jag tror att de kan passa ihop Rublev och Zimonjic, där jag tror att Rublev kommer känna sig lite tryggare i spelet att ha en sån erfaren spelare bredvid sig och då också kommer kunna slappna av lite mer i sitt spel. Inomhus tycker jag också passar dom lite bättre än motståndarna och det får ses som en liten fördel för vårt par idag med.

Motståndet idag är Dzumhur och Krajinovic, som namn inom dubbeln är det absolut inget som skrämmer en. Däremot så är det två vassa spelare individuellt sett, så det är en självklarhet att de kan skapa oreda om de får tillfällen för det idag.

Ett stort frågetecken får läggas vid Krajinovic, som avslutade året makalöst med sitt spel i Paris, men som under inledningen av året varit lite skadebenägen och inte alls hittat någon vidare form hittills. I dubbeln har han aldrig heller varit särskilt aktiv eller särskilt övertygande, egentligen inte mycket av hans spel som gör honom till en farlig dubbelspelare, utan han vinner mycket på sin skicklighet kring att duellera från baslinjen. Krajinovic är också överlägset bäst på grus, trots att han gjorde bra ifrån sig inomhus i Paris och jag tycker att han servegem kan nog möjligtvis bli den svaga punkten idag. Hur är hans form egentligen och hur bra kommer han spela i dubbeln?

Lite bättre resultat från hans kompanjon Dzumhur som ändå visat lite av att ha ett dubbelregister. Gjorde bra ifrån sig i slutet av året i Moskva, där han tog sig till final i dubbeln och vann singeln. Annars är det inte så där jättemycket resultat i dubbeln som övertygar. Vi såg ju under årets första dag hur han blev total pulveriserad av Ebden/Millman när vi öppnade året i Brisbane och för Dzumhurs del tror jag mycket handlar om motivation. Det är en rätt stor turnering här i Rotterdam, men jag känner liksom inte att det är prioritet för någon av Dzumhur och Krajinovic att övertyga i dubbeln. Det jag ser är att dom tar det här som ett matchningstillfälle, där Krajinovic framför allt vill ha lite matchträning, men annars ser jag inte att någon av dom har ambition att gå långt här.

Men det är klart, ingen av dessa fyra har någon vidare form, så det lär nog kunna bli en svajig match. Det som talar för oss mest är självklart att våra spelare faktiskt kan prestera i dubbel över tid och är mer anpassade till dubbeln än sina motståndare. Lite underlagsfördel med och jag tror faktiskt att just idag, att dessa faktorer räcker tillräckligt för att vinna. EU-bolagen ger runt 1.53 på Rublev/Zimonjic, vilket jag tycker är ett mer korrekt odds. Däremot får vi här i Asien ungefär 1.625 så det är en självklarhet att vi ska spelal på den här matchen då. Och nu, nu är det bara att hålla tummarna att det går vägen.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt