Hej,

En riktigt jämn match bjöds vi på under natten som var när vi tyvärr gick förlorande ur striden. Två tiebreaks, där båda vann varsitt, och sedan var det ett super tiebreak där motståndarna var lite lite vassare och kunde vinna det. Inte mycket att göra och absolut ingenting att behöva tänka något mer på med tanke på vilken dag vi haft. Snacka om att ha allt flyt med sig på en och samma gång. Det blev fyra ytterligare spel under dagen som var och dom satt alla i raka set, utan några större svårigheter, och kunde på så vis inbringa oss en hel del inspelade pengar. Imorgon blir en helt ny dag, så det är svårt att räkna med samma flyt, men jäklar. Idag var det riktigt kul.

Li/Robert - Bangoura/Pasha (2) @ 2.37 Turnering: Challenger Launceston Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 04:00

Vi glider ifrån Challengern i USA och glider istället in mot soliga Australien och deras turnering i Launceston. Ett ypperligt tillfälle här att avsluta vinterhalvårets sommar för många spelare och när man ser streamarna som går, jag förstår dom helt klart. Bra mycket trevligare att stanna kvar här än att bege sig ut mot de kalla inomhushallarna i resterande delarna av världen.

Ja ja, vädret spelar ingen som helst roll för vår match, så vi slutar helt enkelt prata om det. Vi ska imorgon tidigt backa det amerikanska parte Bangoura/Pasha som spelar kvarten här i Launceston. Ett par som spelat väldigt mycket tillsammans och som känner varandra riktigt bra sen långt tillbaka. Spelade redan 2010 ihop för första gången professionellt när man lyckades vinna wildcard till US Open, så det är verkligen långt tillbaka dom här går. Sen dess har det varit några turneringar under 2015, där man plockade en titel. Men det mesta har blivit av nu under Australien-swingen där man nu spelar sin tredje turnering i år tillsammans.

Väldigt jämna matcher har man spelat här nere tillsammans, alla matcher har faktiskt avslutats i ett super tiebreak. Där man i första turneringen gick till kvarten, fick stryk i första omgången i andra turneringen och nu igen, åter i kvarten. Igår tog man en riktigt stark vinst mot ett annat amerikanskt par, King/Schnur.

Som spelare är de väldigt lika både Bangoura/Pasha, väldigt all-round i sitt spel, där man egentligen inte har några direkta svagheter och inte heller några jättevassa styrkor. Dom är väldigt fysiskt starka båda två och rör sig bra runt banan, vilket jag tror är en fördel för dom då man kan förflytta sig Snabbare än motståndet och spela mer på tempo än många andra. Bra serve båda två och man passar bra in på hardcourt, deras stora styrka just i dubbeln är självklart deras samspelthet tillsammans. Det är inte många som under åtta års tid spelat fram och tillbaka med varandra på den här nivån.

Som motstånd i morgonens kvartsfinal har man två rutinerade herrar i form av Li och Robert. Den sistnämnde i väldigt bra form här nere då han under förra veckan plockade hem titeln i singeln på Challengertouren. Väldigt kompetent singelspelare Robert, men i dubbeln så tycker jag han är svår att avgöra. Blandar och ger väldigt mycket i sitt spel och i min mening är han en ren singelspelare. Har haft hyfsad form i de senaste dubbelturneringarna på den här nivån, men han byter väldigt ofta partners med och känslan av någon konsekvent handling i dubbeln känns lite sådär i Roberts fokus.

Li är en mästare på att prestera på den asiatiska delen av touren, alla poäng och all rankingklättring har skett här. Där han i många fall varit riktigt vass i futures och sedan också gjort väldigt bra ifrån sig även från Challengers. En spelartyp som är väldigt lik Bangoura och Pasha, som rör sig väldigt bra runt banan och inte direkt har några jättesvagheter i spelet. Li har dock tappat en hel del i spelstyrka kan jag tycka, hade inte ett jättebra år 2017 om man jämför med de tidigare åren (2015,2016) och det är även där, lite oklart vad han verkligen satsar på inför 2018 här. Just nu känns det som han spelar på sin ranking, men inte gör mycket mer för att klättra.

Det lär bollas en hel del fram och tillbaka i den här matchen tror jag, där jag tycker alla fyra är rätt så jämna. En klar fördel för Li/Robert i att man är lite mer formstarka och nog kan hålla lite högre tempo i duellerna. Annars tycker jag mycket lutar mot Bangoura/Pasha som jag känner börja trumma på ordentligt här. Li/Robert överskattas en hel del till oddset beroende på deras match här i första omgången då man slog De Waard/Polmans i två raka set. Jag såg inte matchen så kan inte direkt uttrycka mig något om den, men min känsla är att australiensarna hade en dålig dag och Li/Robert utnyttjade det till fullo. Nu är det ny match och helt andra förutsättningar och när det gäller spelkvaliteten i dubbeln så tycker jag inte det skiljer något speciellt mellan dom. Ned till 2 känns spelvärt inför morgondagen på de goda vännerna Bangoura och Pasha.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt