Speltips: En fredag i Hammamet

Hej,

Igår gick det inte riktigt vår väg, Choinski och Moeller var med stort i första set och knep det, men sedan gick luften lite ur dom och deras motståndare kunde enkelt segra i andra set och sedan ta en komfortabel vinst i super tiebreak. Tyvärr kom dom inte upp i riktigt samma nivå som tidigare under veckan och då blir det svårt att vinna matcher. Men vi fortsätter gneta på helt enkelt, inga konstigheter.

Barranco Cosano/Perez Contri - Bondarevskiy/Gutierrez-Ferrol (1) @ 2.25
Turnering: ITF Tunisien F2
Spelbolag: bet365
Värdering: 5/10U
Spelstopp: 13:00

Ett rätt så tidigt spelstopp här så vi får försöka vara lite mer konsekventa i skrivandet för detta inlägg. Tack och lov har man snabba fingrar, så tiden är trots allt på min sida.

Vi beger oss till Tunisien för ett intressant semifinalsmöte i dubbeln här i Hammamet. Två par som är rätt så spelskickliga kan vi nog säga, men där jag tycker att dagens underdog är lite väl underskattad. Men vi gör som så att vi tittar lite närmare först på motståndarna för dagen: Bondarevskiy och Gutierrez-Ferrol.

Gutierrez-Ferrol är utan tvekan den mest skickliga spelaren individuellt här. Har tidigare haft en ranking på nästan 150 i världen och har nog det senaste året här ändå varit väldigt dominant på futuresnivå. Detta är dock för singeln mest och när det gäller dubbeln så blandar han och ger väldigt ofta kan jag tycka. Inte alls lika konsekvent här i sitt spel och jag antar någonstans att han inte riktigt prioriterar dubbeln på samma sätt som singeln.

Bondarevskiy är ung, bara född i milleniumskiftet, och har börjat försöka slå sig in som en spelare på futurestouren. Det går väl sådär, han har haft riktigt tuffa öppningsomgångar och inte riktigt vunnit dom, samtidigt som han blandat mot lite sämre motstånd med. Det är rätt svårt att sätta fingret på var han står för tillfället i spelkvalitet och det är väl det som jag tycker gör dagens odds fel. Man värderar dom lågt båda två, men ingen av dom har egentligen visat upp några konkreta resultat för att backa det oddset. Bondarevskiy har gjort okej resultat i dubbeln, men aldrig riktigt på den nivån att han vunnit titlar, utan kan prestera hyfsade resultat på den här nivån i alla fall.

Tillsammans har de varit sådär den här veckan, om jag skrev att de blandar och ger som spelare, så är väl resultaten kanske det mest tydliga på det. I första omgången slog man ut ett riktigt starkt par i super tiebreak för att sedan här i kvartsfinalerna ha väldigt stora problem mot två som knappt spelat på den här nivån. Så den ojämnheten, det tror jag kommer att straffa sig idag.

För när det gäller dubbeln så tycker jag att vårt par har det lilla övertaget ändå. Både Barranco Cosano och Perez Contri har faktiskt resultaten på sin sida, där man spelat riktigt bra det senaste året. Framför allt gäller det Barranco Cosano som under slutet av 2017 skördade titlar på löpande band. Tog tre titlar under de sista månaderna och när det gäller grus och futuresnivå, så tycker jag Barranco Cosano ändå håller till dom bästa. Perez Contri är inte lika vass men gjort det bra också. Spelat med lite mer varierande partners men hade ett par finaler under slutet av förra året.

Man har fördelen här genom att man är mer samspelta då man haft ett par turneringar under tidigare år tillsammans. Resultatmässigt är det bästa dock denna turnering men det har varit tufft motstånd tidigare och man har utvecklats en del under åren. Den fördelen tillsammans med att båda är mer utpräglade dubbelspelare än sina motståndare gör att jag tycker oddset är lite väl högt på dom idag, jag tycker det är svårt att motivera dom så lågt som 1.57 med stora anledningar att Bondarevskiy inte riktigt är på samma nivå än och att man överskattar dom lite som par.

Det lär bli en tuff match, antagligen med breakbollar flygandes till höger och vänster, men jag tror att när det väl drar ihop sig så kommer Barranco Cosano och Perez Contris samspelthet vara avgörande för dagens match.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt