Hej,

Riktigt härlig vinst igår fick vi se när Redlicki och Sell fullbordade sin skräll. Jag tyckte att dom var dominanta sett över hela matchen och hade lite otur i andra set, men de var ytterst starka när det väl gällde och vände ett 2-5 underläge i super tiebreak till hela 10-5. Imponerande och kul att kunna fortsätta på den fina starten vi fått här.

Jebavy/Vesely - Podlipnik-Castillo/Vasilevski (1) @ 2.050 Turnering: ATP Pune 250 Spelbolag: Pinnacle Värdering: 5/10U Spelstopp: 12:30

Vi förflyttar oss från USA och beger oss istället till Pune i Indien för dagens spel. En av tre ATP-turneringar som spelas under den här första veckan av frodande tennis där vi nu är framme i kvartsfinalerna i dubbeldelen av turneringen.

En jämn match att vänta mellan två duktiga dubbelpar. Favoritskapet hålls utav Podlipnik-Castillo och Vasilevski, ett par som i stort sett började på Challengern tillsammans men nu har lyckats ta sig in på en tillräckligt bra ranking för att kunna spela ett antal ATP-turneringar. Framför allt sådana här som inte har lika starkt startfält som många andra av 250-turneringarna.

Jag tycker dock att dom överskattas en hel del, de är lite för bra för sin ranking egentligen, och deras kapacitet ligger mest i att vara ett topp-par på Challengern. Man har gjort bra ifrån sig, vilket gjort att man plockat en hel del poäng i stora turneringar och på så vis har man kunnat haft bollen i rullning så pass länge.

Egentligen ett par som kanske inte riktigt borde passa ihop men dom har verkligen lyckats att bli oerhört samspelta och just i deras fall tror jag kommunikation emellan är avgörande för deras framgångar. I spelet däremot så tycker jag de båda saknar en hel del, Podlipnik-Castillo är inte tillräckligt servestark för ATP-nivå. Han har också ett spel som i det stora hela passar mycket bättre på grus, vilket gör att hardcourt som idag, nog får ses som hans lite svagare sida. Vasilevski är däremot väldigt bra i serven, så det de tappar hos Podlipnik, tar de tillbaka på Vasilevski. Däremot är han svagare i grundspelet och där finns det en del utrymme att nyttja. För idag ska vi spela emot dom.

Det paret vi istället ska backa består av det heltjeckiska paret, Jebavy/Vesely. Väldigt samspelta dom två med och spelade under 2017 en hel del tillsammans. Framför allt är det titeln i Istanbul som väger mest, men de utmanade en hel del i Franska Öppnan, där man var in i tredje rundan och även i US Open där man nästan slog bröderna Bryan.

Vesely har tappat det helt i singeln får man nu säga, en spelare som gick väldigt bra ett tag och som många nog trodde skulle bli en stabil ATP-spelare i framtiden. Det har inte riktigt gått samma väg som tidigare för honom och han har haft svårt att få till det i singeln. Däremot i dubbeln så har han alla kvaliteter för att lyckas fortfarande, han servar bra, har ett bra volleyspel och främst som jag tror är viktigt idag, ett bra returspel.

Ungefär samma spelstil på hans partner, Jebavy, som haft ett riktigt framgångsrikt år på touren tillsammans med olika partner. Jebavy servar också bra, men hans främsta vapen ligger i hans aggressivitet framme vid nät. Där tror jag man har en stor fördel i dag, då motståndarna gärna vill ha bollen i rullning, så det kommer finnas chanser för Jebavy att utmana vid nätet, förstöra rytmen och framför allt sätta press på dom.

Kapacitetsmässigt tycker jag tjeckerna är lite vassare men här idag så får vi spela dom som underdogs vilket gör att jag tycker det är värde. Liten favorit borde man vara och korrekt odds känns mer emot 1.8 ungefär. Bra chans i en spännande match här.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt