Speltips: Sugna på revansch i Hua Hin

Hej,

Det blev inget spel utav vårt inlägg idag tyvärr, det verkar som att dåligt väder slog till mot Pakistan fram mot den senare eftermiddagen och därav valde man att ställa in vår och några få ytterligare dubbelmatcher. Förhoppningsvis gynnar det ändå oss att matchen spelas imorgon, då motståndarna ska spela singel innan och mycket väl kan vara trötta fram mot dubbeln. Vi hoppas på det i alla fall och vi försöker istället att klämma in en match däremellan.

Gao/Sun - Hong/Song (1) @ 1.72 Turnering: ITF Thailand F12 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 06:00

Rätt så tidig match det här så det känns bäst att gneta in på analysen redan nu, istället för att gå och lägga sig för att sedan vakna upp och ha missat den totalt. Oavsett utgång, så är det ett spel jag vill spela och som jag tror vi har bra chans att gå vinnande ur. Vårt par lär vara rejält revanschsugna här, så det kommer finnas motivationsfaktorer att gå på.

Vad hände förra veckan då? Jo, båda dom här paren möttes då i semfinalen här i Hua Hin. En väldigt jämn match där Gao/Sun tog första setet efter ett tiebreak. I andra var det sedan Hong/Song som var lite lite starkare och kunde vinna det, sedan hade man också med sig flytet in i super tiebreaket som man kunde vinna med 11-9.

Det finns två intressanta faktorer från den matchen, nummer ett, Gao/Sun var det bättre paret och vann till och med fler poäng än Hong/Song sett till hela matchen. Nummer två, så stod Gao/Sun ungefär i 1.57 i den matchen preliminärt och att det ska ha förändrats så här pass mycket på knappt en vecka för att Hong/Song vann den matchen, och även förra veckans turnering. Det tycker jag ändå inte riktigt.

Gao/Sun är helt klart veckans bästa par, tillsammans har man varit riktigt bra, där man under oktober månad tog hem en Challenger titel tillsammans hemma i Kina. Man har inte spelat så mycket mer ändå, ett par wildcard-playoffs mellan åren inför Australian Open, annars är det framgångar mest med andra par, där Gao i år varit riktigt vass med bland annat Li och Zhang, vilket nu också tagit honom till rekordhöga 218 i världen. Sun har mest framgångar på futurestouren från i år, men han har också visat att han kan utmana på lite högre nivå, inte enbart från deras titel tillsammans, utan även med andra par. Det är också två väldigt bra singelspelare det här, så vi får ändå en kombination utav duktiga volleyspelare och skickliga returnerare.

Jag förstår såklart att man kanske ändå värdesätter Hong/Song väldigt nära här ändå. De vann titeln förra veckan och man har med det en väldigt god form och troligtivs bra humör i lägret. Hong har också haft ett väldigt bra år där detta var hans andra titel på raken, däremot så spelar han inte så frekvent, utan mest hemma i Sydkorea, vilket gör att det kanske inte riktigt hade varit samma siffror om han spelat vecka in och ut som många andra. Song tycker jag också överskattas en del, han har gjort bra resultat visst, men aldrig egentligen han heller utanför sitt lands gränser. I de turneringarna är det inte heller något direkt motstånd fram till semi och finalen, men självklart, de har varit väldigt bra på sistonde och ska inte underskattas inför morgondagens final.

Däremot så tycker jag att Gao/Sun är snäppet bättre, både vassare som dubbelpar och individuellt som spelare. De hade en del otur i deras senaste möte när man förlorade väldigt tajt och jag tror det kommer finnas en hel del revanschlusta i dom båda grabbarna. Man har också spelat riktigt bra här i veckan och kört över alla motståndare, samtidigt som Hong/Song fick kämpa i första omgången, trots att man vann första set med 6-0 exempelvis. Jag tycker väl att 1.57 är för snålt i dagens läge med tanke på Hong/Songs form, men jag tycker inte att 1.72 rättfärdigar kvaliteten här ändå. I grunden är Gao/Sun bättre och bör vara större favoriter i dagsläget. Förhoppningsvis så infriar dom dessa förväntningar även när finalen väl ska spelas imorgon.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.