Speltips: Skrällchans i Pakistan

Hej,

Äntligen fick vi ut lite spel och det med full pott när både inläggsspelet på Peniston/Watson satt i raka set och även ett ytterligare på Galan/Sorgi lite senare in mot natten. Skönt att kunna starta veckan, även om det var rätt sent den här gången, på bästa sätt. Vi ska se om vi kan fortsätta med den här formen veckan ut, det är i alla fall mitt mål.

Goldsteiner/Onken - Akbar/Iftikhar (2) @ 2.75

Turnering: ITF Pakistan F2

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 10:30 (obs tid kan skifta pga av ej utsatt officiell tid)

Till Pakistan ska vi och deras andra turnering här för året, en rätt så fin anordnad turnering på ett bra hotell vilket också lockat fram en del rätt vassa spelare hit.

Vi ska ta oss an en match jag tror kan ha potential till en bra skräll. Idag ska vi backa ett hemmaspelande par från Pakistan och under förra veckan visade ett annat par från hemlandet att man presterar som bäst hemma när de tog hem dubbeltiteln. Nu har jag inte samma förväntningar här, men det känns som att de allihopa höjer sig två-tre snäpp när man får spela hemma i Pakistan. Det är intressnt faktum som vi ska ha lite i åtanke gällande dagens match.

Vi börjar med motståndet idag, som på något sjukt sätt är förstaseedade här i veckans turnering. Jag fattar inte riktigt hur det går till men den av dom som har högst ranking är Onken och hans ranking ligger bara på 950 i världen. Måste vara de lägst förstaseedade sett till ranking jag någonsin sett i mitt liv.

Goldsteiner och Onken skulle jag säga är i grund och botten, två singelspelare. Det är egentligen dom senaste veckorna som Onken börjat spela mer i dubbeln och därav gjort några resultat, annars har han karriärmässigt varit rätt så lågt spelande i den här spelformen.

Samma gäller för Goldsteiner som inte alls spelat mycket genom tiden, han har också några semifinaler från i år som gör att det ser bra ut men sett över tid och spelandet så är det väldigt låg kvantitet av matcher för dom båda.

Däremot, det är två rätt så bra singelspelare, jag är nästan säker på att de båda lär spela väldigt mycket från baslinjen idag. De är så mycket vassare i bollandet än de är i dubbelspelandet, så jag har svårt att se dom försöka ändra sina stilar bara för dubbeln. Dom ska självklart vara favoriter i dagens match men det är några tecken ändå som gör att jag hellre går för pakistanierna i dagens match.

Det finns inte mycket data från dom professionellt sett, Akbar och Iftikhar. Däremot så säger det inte allt utan man måste gräva sig till det och gör man det, hittar man lite mer av intresse.

Iftikhar är den bäste utav dom och väldigt lovande, har visat bra resultat här i veckorna i Pakistan. Bland annat så fullständigt körde han över Onken här under förra veckan och han har lite resultat från andra turneringar med som gör att det nog finns lite potential i honom. Iftikhar kommer från collegespelet här, där han spelat för University of New Mexico. En rätt så bra tid där hade han där han var rankad runt de 100 bästa i landet där. Iftikhar har bara spelat en dubbelmatch professionellt innan den här veckan och jag tror man luras lite utav det, han kommer kunna bolla i samma tempo som Onken och Goldsteiner och det ser jag som en fördel.

Akbars statistik professionellt är väl inget som kanske direkt får en att hoppa ur stolen men detta är också en spelare med sitt förflutna på college i USA. Där var han väldigt bra i dubbeln och nu servar som huvudtränare för University of Idaho. Tittar man på hans resultat i singeln så har han också kunnat utmana rätt så vassa spelare i många matcher vilket gör att det känns som han fortfarande har ett bra tempo i kroppen.

Nu är det här en chansning, eftersom jag tror på möjligheterna till skräll. Hemma presterar de alltid någon nivå högre och jag tycker att bland annat Iftikhar underskattas en del, plus att jag inte riktigt tror eller litar på Goldsteiner och Onkens förmåga tillräckligt ned till den nivå oddset är på nu. Jag skulle säga att runt 2.5 är mer korrekt på pakistanierna och att om de spelar på topp så kommer de ha en bra chans att vinna. Det finns också risk att det här slår helt fel med, att de blir fullständigt överkörda också, men det är en risk jag tycker är värd att ta då det finns möjlighet till fin utdelning. Jag håller alla mina tummar, riktigt hårt och hoppas på en bra start på den här dagen med.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.