Speltips: Högt över havet i Mexiko

Hejsan,

Det gick inte alls bra igår tråkigt nog. Tyvärr så blev tyskarna Frantzen/Petersen överkörda, eller inte kanske överkörda, men de hade ingen stor chans att vinna när väl matchen började. Trodde verkligen mer på dom, men som sagt, bröderna Johnson har varit i storform nu så det kanske inte heller är lustigt att de vann till slut ändå. Vi fick i alla fall en enkel vinst genom Lenz och Maytin så vi lyckades i alla fall lindra skadan en liten del ändå.

Huesler/Kalambay - Fruttero/Kwiatkowski (2) @ 2.10 Turnering: ITF Mexiko F7 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 21:00

Nu ska vi bege oss till Mexiko istället där vi har en turnering i Metepec som spelas högt över havet. Nu är jag inte säker på den exakta siffran, men ungefär 2500 meter över havet är det som gäller i denna lilla stad med knappa 200 000 invånare.

När det gäller just tennisen, så brukar detta innebära att bollen flyger lite Snabbare, därför kan man ofta se lite mera serveinspirerade spelare när det kommer till den turnering som spelas högt över havet, eftersom de får ut mer av den då. Jag tycker dock inte direkt att någon servat jättehögt procentuellt i turneringen hittills, men det är i alla fall grundförutsättningarna och det skiljer sig avsevärt utifrån spelarna såklart.

Dagens match är mycket intressant, fyra riktigt bra spelare i dubbeln, där vi ska backa det amerikanska paret Fruttero och Kwiatkowski till att vinna. Det vattnas lite i munnen varje gång både Fruttero och Kwiatkowski ska spela, dom är personliga favoirter helt klart. Det mesta där beror på att Fruttero är en tidigare topp 100 spelare i dubbeln och Kwiatkowski genoms hans fruktansvärda dominanta tid på College.

Man har inte spelat mycket mer än denna turnering tillsammans och som väntat har man vunnit i raka set i dom inledande matcherna. Fruttero har så pass mycket rutin att han aldrig ska underskattas, fysiskt är han så klart inte på samma nivå fortfarande, men spelmässigt ja då kan han spela.

Kwiatkowski däremot har spelat lite mindre dubbel än han gjort dom senaste två åren. Jag tror han försöker satsa lite mer på singeln och komma upp på Challenger nivå där, men han kan spela i dubbeln, riktigt bra och har i år ett par tunga resultat från Challengern toppat med en titel på futuresnivå. Jag tror också att de kan passa väldigt bra ihop Fruttero och Kwiatkowski, där den förstnämnde kan vara väldigt bra framme vid nät och sen Kwiatkowski mer duellerande från baslinjen och som har ett vapen i sin serve med.

Motståndet är formtoppat deluxe får man säga och det är rätt tydligt att oddssättarna prioriterat det idag, väldigt mycket. Huesler och Kalambay tog titeln i Mexiko under förra veckan och veckan innan dess tog man sig till final här också, men förlorade där i ett super tiebreak. Huesler är absolut bland de bättre på futurestouren men däremot så är Kalambay ett väldigt svagt kort i det hela, han har egentligen aldrig presterat något fram tills nu när han spelat ihop med Huesler och han är singelmässigt också en spelare som egentligen bara försöker kvala sig in till turneringarna. Absolut bättre i dubbeln, men han är inte alls i närheten av dom andra tre idag och jag tycker det är starkt av dom att kunna ta sig vidare så här långt varje vecka nu. Jag tror att de verkar passa ihop väldigt bra och antagligen är det därför det fungerar.

Som jag nämnde tidigare så har dom verkligen gått på formen här i oddssättningen men jag tycker det är helt fel. Under de tre veckorna som Huesler och Kalambay spelat ihop har man inte mött något par som är lika bra som Fruttero/Kwiatkowski och jag kan tycka det bör spela in lite idag. Samtidigt så är individuellt sett både Fruttero och Kwiatkowski lite bättre spelare, där Huesler är precis efter, så vi sitter rätt bra även på den delen av analysen. 2.10 är ett grymt odds tycker jag och det borde vara helt omvänt, Fruttero med sin rutin och Kwiatkowski med sin skicklighet tycker jag är ett perfekt par till att spräcka den schweiziska bubblan.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.