Speltips: Stellenbosch

Hejsan,

Ny vecka och nya möjlligheter som man alltid brukar tänka. ATP-säsongen är nu helt och hållet över för detta år och där har det varit en hel del blandade känslor man lämnats med. Ett väldigt intressant år ur många perspektiv med mängder utav överraskningar också. Det är bara en vecka kvar av Challengern med så det börjar märkas att vi kommit in i de sista veckorna av året, inte bara utav snön utanför dörren, men även på grund av säsongens nedgång här. Däremot så fortsätter futurestouren nästan hela vägen ut under året här, så den här bloggen, den lär leva vidare så länge värdena och matcherna tillåter det. Mycket kvar då som ni kanske förstår av vad jag vill komma fram till. Nog snack om det, nu kör vi igång veckan.

Du Toit/Scholtz - De Krom/Mitjana (1) @ 2.25 Turnering: ITF Sydafrika F1 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 14:30

En ypperlig chans här för det sydafrikanska hemmaparet i deras första turnering för året som vi hittar i Stellenbosch. Nu hamnar jag lite utanför det vikitga här, men jag tycker det är fruktansvärt trevligt när dom här turneringarna dyker upp mitt under vinterhalvåret, Sydafrika, Qatar och så vidare. Jag tycker det är rikitgt mysigt att man ändå får ta del av dom här och livas lite upp utav värmen som ges från dessa turneringar. Nu har jag fått det sagt och vi går tillbaka till spåret jag hade i början istället.

Det sydafrikanska paret består av Du Toit och Scholtz för den här veckan. Den sistnämnde är i särklass lite bättre än de andra tre. Scholtz har vi också haft med i bloggen här ett par gånger men det är en spelare som håller hög futureklass i singeln och ett tag höll riktigt bra klass på Challenger nivå i dubbeln även så. Hade en ranking på drygt 250 i världen i dubbeln ett tag och framför allt var det i Nordamerika som han tillsammans med sin landsman, Vorster, tog hem ett par titlar på högre nivå. Servar bra, duktig i volleyspelet, i min mening en riktigt vass dubbelspelare när han spelar på topp. Tyvärr har han tappat lite i nivå på sistonde och inte riktigt hittat tillbaka till spelet han hade för något år sedan, förhoppningsvis vänder det nu när han äntligen är tillbaka på hemmaplan och spelar.

Hans medpartner för veckan består av en ung sydafrikansk spelare i Du Toit. Sett till dubbeln finns det egentligen inte så mycket att prata om, spelat lite för lite och ofta haft det tufft sett till motstånd och medspelare. Så var hans nivå egentligen ligger kan jag tycka är svårt att avgöra i dagsläget. Däremot så tycker jag han överraskat en del i sina singelmatcher där han ofta håller hög servenivå men kanske förlorar en del i själva grundspelet. Så jag tror ändå att Du Toit kan passa rätt så bra i dubbeln, bara att han inte riktigt spelat tillräckligt än. Tillsammans med en spelare med så pass mycket rutin som Scholtz så tror jag det kan bli bra, han borde kunna höja sig lite nu när de är här och spelar ihop.

Motståndet är rätt så tufft, men jag tycker dom överskattas en hel del i oddset idag. Både De Krom och Mitjana blandar och ger i dubbeln, det är framför allt De Krom som är bäst dock skulle jag säga och han har gjort ett par bra turneringar här på futuresnivå under året. Mest är det dock gruset som passat bäst för honom och jag tycker han blandar och ger lite väl ofta för att jag skulle säga att han håller högre futuresnivå. I framtiden möjligtvis men inte för tillfället ändå.

Mitjana är mer utav en singelspelare än dubbelspelare, det är rätt tydligt att han satsar på singeln mer än dubbeln och hans resultat i den här spelformen är egentligen inga man skräms utav. Han gör bra resultat ifrån sig ibland i dubbeln, framför allt med bra medspelare men annars är det rätt så mediokra resultat för honom hittills. En duktig spelare dock i singeln så jag tycker faktiskt att han kan passa rätt så bra ändå i den här spelformen, men just motivationsmässigt så tycker jag inte riktigt att han kanske än så länge kommer satsa på det här.

Så frågan är lite hur man ska ställa sig, vi har några stora fördelar inför matchen här och det är framför allt kring att vi har två sydafrikanska spelare på hemmaplan som definitivt kommer vara motiverade. Vi har också den i särklass bästa spelaren i dubbeln här på vår sida också i form av Scholtz, så jag tycker att fördelarna väger rätt tungt här ändå. De Krom och Mitjana är farliga, men absolut inga man ska skrämmas utöver. Jag tror det blir jämnt idag, riktigt jämnt och skulle bara hålla De Krom och Mitjana som minimala favoriter idag, detta på grund av just att Du Toit kanske inte riktigt håller samma nivå än. Däremot tycker jag 2.25 är riktigt spelvärt och i min värdering borde matchen ligga kring 1.9-1.8 här. Bra chans att starta veckan på bästa sätt här känner jag, vi håller tummarna!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.