Speltips: Oklara men fruktansvärt skickliga

Hej,

Det blev på den tredje dagen utav World Tour Finals ett förfall för oss tyvärr. Nio raka spel hamnade vi på och det hade väl kanske ändå varit lite trevligt att få det till tvåsiffrigt va? Starkt av Harrison/Venus att lyckas vinna båda sina matcher och därmed bli klara för final, lite oturligt för oss då fransmännen brände en hel del lägen, men inte mycket att göra åt. Sånt som händer i den här branschen och vi får nog framför allt fokusera oss på att bygga upp en ny form. Vi inleder med ett fruktansvärt oklart par som ändå har hög kapacitet.

Polyakov/Tyurnev - Grigoriu/Jomby (2) @ 2.10 Turnering: ITF Finland F4 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 17:30

Vi beger oss tillbaka till gräsrötterna och framför allt vårt vackra grannland Finland där en futuresturnering på högsta nivå (prismässigt då) spelas under veckan. Vi är framme här vid semifinal i dubblarna idag och det är en match där det tredjeseedade paret och det andraseedade ska mötas. Även första och fjärdeseedade är kvar på den andra halvan så det är ändå rätt bra klass på dom och starkt att lyckas lösa alla bästa till sist.

Paret vi ska backa idag består av Tom Jomby och Patrick Grigoriu, två spelare som förklaras lite av rubriken. Jag vet inte riktigt vart jag har dom, de känns rätt oklara i fallet kring om de kämpar eller inte. Det vet man inte på förhand, men det man däremot vet är att båda är riktigt starka på den här nivån och har en hög kapacitet i dubbeln båda två. Jomby har nästan slagit sig in runt 200 i världen innan han blev skadad och för något år sedan hittade vi Grigoriu så högt som 160 i världen. Så båda två har spelat en del på högre nivå och jag tror just erfarenheten och att dom har spetsen kan vara avgörande i dagens match.

Däremot har dom inte varit bra den här veckan i sina tidigare matcher och det kan vara ett orosmoment, kommer dom att börja kämpa ordentligt nu när det bara är två matcher till titeln eller skiter dom i det och spelar på halvfart?

Några som inte spelat på halvfart är Polyakov och Tyurnev, de har spelat bra i sina inledande matcher och slagit två bra par. Dock efter super tibreak så det har varit lite tufft för dom ändå. Tyurnev är riktigt stark på den här nivån och inomhus är han riktigt vass, däremot så tycker jag inte Polyakov riktigt håller nivån om vi ska mäta dessa fyra individuellt och det är lite vad jag tror man kan falla på idag. De har som fördel att man är väldigt samspelta men just i spetskvaliteten så tvivlar jag lite på om de kommer lika högt upp som Jomby och Grigoriu.

Deras grundkapacitet gör att jag tycker det känns intressant att investera i dom som underdogs idag här. Jomby trivs bra på inomhusgolv och har en riktigt bra serve, Grigoriu kan mixa upp spelet och är riktigt bra i volleyspelet. Så jag tror ändå att de båda kan passa rätt bra här. I slutändan är man lite vassare och vill man bara så tycker jag att det här en match man ska ha bra chans att vinna. Däremot så är det risk i att dom inte riktigt är med i matchen och hamnar tidigt i underläge, därför så tycker jag inte riktigt man ska hålla favoritskapet idag utan formen talar ändå lite för ryssarna men ned till 1.83 och en 50/50 bedömning med små marginaler i matchen känns på förhand det mest korrekta.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt