Speltips: Dag 3: WTF

Hej,

Världens bästa par är nu krönt när Kubot/Melo gick segrande i två set under gårdagen. Skön vinst och jag tycker att de visade att man har lite högre kvalitet än Dodig/Granollers. Tyvärr så gjorde man lite misstag när man kunde stängt matchen mycket tidigare men ja, en vinst är ju alltid en vinst ändå. Så vi ska absolut inte klaga någonting här, grattis säger vi istället till dom för en fantastisk säsong.

Herbert/Mahut - Harrison/Venus (1) @ 1.625 Turnering: World Tour Finals Spelbolag: Pinnacle Sports Värdering: 5/10U Spelstopp: 19:00

Det går ju bra det här, så varför ska vi sluta? Tredje dagen i rad från World Tour Finals och den tredje dagen i rad som vi går på den sena dubbelmatchen för dagen. Jag lovar er, jag försöker inte göra det här med flit, men tyvärr så har utbudet på resterande turneringar varit lite dystert och dubbeln drar inte igång där på allvar förs imorgon, så idag unnar vi oss återigen lite världsklass tennis!

De stod ju för en enorm skräll, Harrison/Venus, under den första speldagen här när man sopade banan med Kontinen och Peers. Jag tror inte någon direkt trodde på att det skulle ske på förhand och egentligen så är ju inte Harrison eller Venus några som borde vara här bland de åtta bästa dubbelspelarna i slutet av året väl? I alla fall, nu är dom här och inlett det enormt bra, man gjorde allt rätt i sin första match men man får ju inte glömma att Kontinen och Peers var fruktansvärt dåliga. De var rent ut sagt under isen och kanske 100 meter ytterligare ned. Så i ens bedömning bör man se det åt båda hållen, bra av Harrison/Venus, riktigt uselt av Kontinen/Peers.

I den första matchen där så värderade man Kontinen/Peers nästan ned mot 1.45 drygt, varför gör man inte det då med Herbert/Mahut? I grunden är fransmännen minst lika bra, bara den skillnaden att man inte spelat så mycket dubbel ihop som man kanske räknat med i år. Problemet för Kontinen/Peers var att man inte hann med och var för slöa framåt när man spelade aggressivt och även i sina cross-covers. Det kunde Harrison/Venus enkelt slå igenom med sitt tunga returnerande från baslinjen i nästan varje fall. Däremot tror jag inte alls på att den taktiken kommer fungerar idag, dels är fransmännen båda två lite bättre servare än Kontinen/Peers, så varken Harrison eller Venus kommer att få den tid man vill ha från baslinjen. Så egentligen den taktiken man vinner på, kommer inte kunna ge den utdelning som krävs. Annars är fransmännen bättre dubbelspelare överlag, bättre vid nät och det är just kanske duellerna från baslinjen som kan bli det svåra för fransmännen idag. Jag tror dock inte det ska vara några problem, man fick tuffaste inledningen mot Rojer/Tecau men visade enorm vilja där och vann den. Nu har man fått känna på underlaget och är nog mer bekväma efter lite matchande igen. Det här är en match som fransmännen under en bra dag, verkligen borde vinna.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt