Speltips: Gigantmöte i World Tour Finals

Hej,

Det blev seger igår med när Chavarriaga och Lenz verkligen visade prov på sin klass. De var riktigt bra i sina egna servegem och tog vara på chanserna i första set. Däremot hade man lite otur, missade en rad chanser i andra och föll tyvärr där men man visade återigen styrkeprov när man sedan höjde sig i super tiebreak. Bra vinst och skönt att få sätta lite högre odds nu med igen.

Rojer/Tecau - Herbert/Mahut (2) @ 2.00

Turnering: ATP World Tour Finals

Spelbolag: Unibet

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 19:00

Det är dags att runda av säsongen på ATP nivå och idag inleds så den sista turneringen här som också ska kröna vilket och vem som blir säsongens bästa tennisspelare.

Väldigt mycket prestige är det här, det i samband med att spelarna har möjlighet att tjäna rankingpoäng och även tjäna mycket pengar gör att kvaliteten på matcherna brukar bli fruktansvärd höga.

Den första matchen som vi ska ta oss an från denna turnering blir ett gigantmöte redan i den första spelsugen, matchen mellan Rojer/Tecau och Herbert/Mahut. Två av de absolut bästa på den här nivån och som de varit under många år nu.

Marknaden har under ett par dagar här favoriserat Rojer/Tecau men börjar nu att jämna ut sig mer. Självklart är det en tuff match det här, båda paren är så pass duktiga nu att marginalerna kommer vara fruktansvärt små. Det är inomhus med och tempot brukar vara rätt så snabbt med underlaget vilket gör det än mer tuffare att nyttja fördelar i returgemen.

Ser vi till paren då, så här Rojer/Tecau verkligen höjt sig här under sista delen av säsongen. Vann US Open där man var fruktansvärt bra och har sedan dess trummat på rätt så bra. Men, det är ändå en hel del resultat som får mig att tvivla en del på dom idag. Nu är det i och för sig resultaten i lite mindre turneringar men man har förlorat i matcher där man varit bättre men inte lyckats stänga matchen, som senast i Paris och man blev överraskande utslagna av Mclachlan/Uchiyama i Tokyo, ett par som håller Challenger nivå. Så jag vet inte riktigt, kan man lita på dom att de håller ifrån idag med? Jag är inte så säker.

Herbert och Mahut har haft det tufft i år men det beror mest på dels en singelsatsning från Herbert men också på grund av skadeproblem hos dom båda faktiskt. Spelat rätt så sparsamt med turneringar sedan Cincinnati i augusti och det är en av anledningarna till att jag tror de underskattar fransmännen idag. Annars så är detta ett fruktansvärt vasst par då de är så oerhört aggressiva och båda två har en enormt bra serve, framför allt inomhus. Nu kan man här också äntligen igen satsa fullt ut på dubbeln och jag tror det kan lätta upp det hela för dom i dagens match.

Så vi inleder här med ett gigantmöte, jag tror på fransmännen idag och tycker egentligen inte att de ska vara underdogs i dagens match. Det kommer bli jämnt, tajt, tufft och allt möjligt men i slutändan så tror jag de kan vinna den här fajten.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt