Speltips: Supertalangen och dubbelspecialisten

Hej,

Trots att marknaden igår var helt off när det gäller vår match så visade det sig ändå i slutändan vara vi som hade rätt. Enkel seger för Galloway/Lock och det verkar som att många utav er fick högre odds än det som jag rekade ut. Kul att höra! Nåja, ny dag och in i slutskedet av veckan, förhoppningsvis kan vi avsluta den på absolut bästa sätt.

Hidalgo/Wild - Greven/Kaczynski (1) @ 1.72 Turnering: ITF Turkiet F42 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 12:30

En riktig intressant match här, mest kanske för att jag tycker det paret vi ska backa är oerhört spännande. Båda som individuella spelare och som par. Matchen i sig känner jag har lite av samma karaktär som i förrgår, man överskattar helt enkelt ett av paren då man gjort bra resultat ifrån sig under veckan. Dock så måste man vara försiktig när det gäller sådant, temporär form bör inte ses som något av högre kvalitet än deras spelförmåga. Så därför tycker jag vi har en väldigt bra chans här att gå vinnande idag.

Vilka är det vi backar då? Jo, rubriken är rätt så talande för det. Vi har en supertalang och en duktig dubbelspelare. Thiago Seyboth Wild spås bli Brasiliens nya talang i tennisen och sett till resultaten han gjort kan det möjligtvis vara så. Börjar gå långt varje vecka nu i turneringarna och eftersom han bara är född år 2000, finns det en hel del att utveckla där med. Wild har inte spelat så mycket dubbel än, utan lär nog bli en ren singelspelare i slutändan men han har samtidigt gjort några bra resultat ifrån sig så jag tror nog han absolut har kvaliteter för spelet här. Framför allt kommer han vara snäppet vassare än de flesta från baslinjen och i dagens match tror jag det kan vara en stor favör när det inte är några direkta storservare på andra sidan nätet.

Diego Hidalgo däremot har vi skapat lite bekantskap med tidigare under året här på bloggen. Kommer från collegespel och redan där visade han att dubbeln nog är hans vassaste gren. Professionellt har det gått ännu bättre, förra veckan tog han titeln här i Turkiet i dubbeln med en annan partner och överlag detta år så har han en ytterligare titel, en kvartsfinal på Challengernivå och ett matchfacit på 14 vinster och bara 4 förluster. Så desto mer han spelar, desto bättre kommer Hidalgo bli och framför allt klättra på rankingen, då han nu är mycket bättre än hans position där.

Motståndet är lite knepigt då det är svårt att sätta någon direkt nivå på tyskarna. Gjort det väldigt bra denna vecka får man säga, då man slagit två rätt så bra par i dubbeln. Dock så har det varit väldigt små marginaler i dom matcherna och man kan nog haft lite tur med sig också får man allt säga. Greven verkar vara inriktad på att spela dubbeln och gjorde tidigare i år ett par bra resultat som gjort att han fått en hyfsad ranking, däremot har det dom senaste veckorna inte sett så där riktigt bra ut och jag är inte riktigt säker på var hans nivå verkligen ligger. Detsamma kan man säga för Kaczynski, som väldigt ofta blandar och ger i båda spelformerna. Ibland är han väldigt bra och ibland väldigt medelmåttig men historiskt sett så har Kaczynski i alla fall visat upp en del bra resultat i dubbeln så jag tror han kan vara rätt så farlig om han har en bra dag med sig.

Däremot så tycker jag att Wild och Hidalgo har ett annat tempo i sitt spel, de kommer nog kunna styra mer och när man har en spelare som Wild med sån grym bollkänsla så kommer man kunna få mycket gratis på lite slöare grus och jag tror det kan bli en riktigt bra kombination med Wilds duktiga grundspel och Hidalgos vassa spel framme vid nät. Som sagt så tror jag på att man överskattar tyskarna en del på grund av deras tidigare vinster i veckan och jag tycker att både Hidalgo och Wild individuellt sett är bättre än både Greven och Kaczynski så man bör vara större favoriter inför den här matchen. En tuff men spännande match att följa tror jag. Låt oss hoppas på bästa utgång.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.