Speltips: Viktig match inför slutspelet

Hej,

Det gick bra igår då finnarna kunde vinna turneringen i Estland efter en vinst i två raka set. Lite sämre start på denna lördag, då Stanek/Vocel verkar ha vaknat på fel sida och inte alls hängde med i första set. Det var tyvärr nådastöten för den matchen men vi ska försöka se om vi inte kan vända upp den lite ändå inför kvällen här.

Monroe/Sock - Dodig/Granollers (2) @ 1.80 Turnering: ATP Basel 500 Spelbolag: Unibet Värdering: 5/10U Spelstopp: 17:30

Det skiljer inte många poäng nu mellan Klaasen/Ram och Dodig/Granollers för den sista platsen till slutspelet. Dodig/Granollers är nästan tvungna att göra bra ifrån sig här i Basel så att man kan tjäna in mycket poäng inför sista turnering i Paris nästa vecka. Jag tror att ett försprång där är något de verkligen satsar på och anledningen till varför jag backar dom idag.

Men dom är också väldigt bra tillsammans, de har spelat länge ihop nu också och visat i år att man fortfarande är bland de tio bästa dubbelspelarna i världen. Gått långt i de stora turneringarna och gjort bra ifrån sig även denna vecka då man tagit bra segrar i raka set, framför allt senast emot Benneteau/Mahut med 6-4 6-4. Både Dodig och Granollers servar också väldigt bra, samtidigt som man är så pass skickliga i grundspelet att man kan variera mycket av hur man spelar dubbeln, det gör dom väldigt farliga och det stora vapnet inför dagens fight. En nackdel med detta par är att de kan vara väldigt ojämna, i ett set kan de köra över ett motstånd totalt för att sedan klappa ihop lagom till super tiebreak eller inför andra set. Får man dock in fokuset direkt så brukar de kunna hålla emot och dagens motstånd bör nog passa dom rätt bra.

Monroe och Sock spelar väldigt bra tillsammans och det är den stora faran inför ikväll. Däremot har dom väl under veckan inte sett så där jättestarka ut som de annars brukar göra, utan var på väg ut i båda sina matcher inför denna. Hade en del problem också mot svagt motstånd i form av Mektic/Skugor och jag tror nog att det möjligen är så att Sock nu kanske börjar bli väldigt trött efter året och tyvärr tycker jag inte Monroe håller tillräckligt hög nivå här. Framför allt inte när motståndet nu är bland de tio bästa i världen.

Så idag är en väldigt bra chans för Dodig/Granollers att utöka sina poäng och ta ett litet försprång till den sista slutspelsplatsen till World Tour Finals. Jag tror de kommer vara oerhört motiverade och att Socks trötthet och att Monroe inte håller tillräckligt kan bli avgörande. 1.8 känns som ett bra odds till dessa förutssättningar.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt