Hej,

Igår blev det tyvärr förlust i blogginlägget. Dom spelade väldigt bra Emhardt/Schorsch i det första setet och tog ett tidigt break, men efter det så hittade man inte riktigt någon möjlighet till att plocka chansen. Man spelade bra men förlorade i tiebreak och i andra set tror jag nog luften gick ur lite. Motståndet höjde sig nog där med och då var det inget snack om saken. Nåväl, vi fortsätter för tredje gången denna vecka i USA och vi hoppar tillbaka till Fairfield återigen.

Klahn/Withrow - Bambridge/O'Hare (1) @ 1.72 Turnering: Challenger Fairfield Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 00:00

Lagom till midnattsmackan så får vi en riktigt trevlig dubbelfajt att titta på. Två bra par, väldigt bra på den här nivån men där jag samtidigt ser en rätt så klar favorit i dagens läge.

Klahn är tillbaka på allvar nu och har börjat hitta formen igen. Tog sig till final i Mexiko under förra veckan och har startat denna vecka väldigt bra. Jag har ju skrivit om hur mycket jag tycker om honom, det är en komplett spelare som också är väldigt duktig i dubbeln. Innan sin skada förra året så slog han sig nästan in på topp 100 även i dubbeln där så det visar lite också i att han har en bra attityd till denna form av spel också. Tre finaler på Challenger nivå har han bara i år och då räknar jag inte med hans Challenger titel med Withrow under sommaren.

De är kanske ett nytt par detta men man har en sån oerhört tung turnering tillsammans så det verkar som att man ändå passar utmärkt ihop Klahn och Withrow. Vann turneringen i Gatineau väldigt enkelt och tappade bara setet i en av sina matcher. Withrow har ju också blivit en form av dubbelspecialist nu på senaste året och faktiskt till och med gått från att knappt vara proffs till att vara en toppspelare på Challenger touren. Fantastisk utveckling där och han är utan tvekan dagens bäste på banan.

Motståndet är som jag nämnde riktigt bra men jag har också haft med dom nu i bloggen så pass mycket så ni nog ändå förstår er på dom. Jag älskar att spela emot dom, trots att de visat bra form sen de parade ihop sig under början av sommaren. Samtidigt har de också visat några riktiga bottennapp och just senaste tiden visar lite mer på det än i början. O'Hares ojämna servande är något jag ofta pratar om och jag tycker inget visar på att det ska ändras. Han kan slå dubbelfel i stort sett när som och framför allt när det spelas hardcourt med en del vind, då kan det bli lite hur som haver. Så man vet aldrig där, dom är väldigt samspelta ihop men samtidigt, håller de verkligen mot starkare returnerare som Klahn? Det tror jag icke.

Jag tycker Klahn och Withrow borde vara större favoriter, dom är individuellt sett båda bättre än Bambridge och O'Hare plus att de visat att man trivs väldigt bra tillsammans. Jag tror det kan bli avgörande även det idag att man har ett bra stim tillsammans medans Bambridge/O'Hare gnetat på en hel del och blandat. Klahns returnerande och Withrows servande måste bli avgörande idag om de ska vinna den här matchen.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt