Speltips: Ett funktionellt par

Hej,

Gick strålande igår för blogginlägget trots ett väldigt tufft första set. Broady och Clarke visade dock att de var lite vassare och kunde till slut gå segrande ur matchen i två raka set. Var lite rädd att Clarke skulle kanske vara lite smått omotiverad efter hans förlust i kvalet, men tur som kunde han i alla fall fokusera om och motivera sig till dubbeln. Vi ska stanna kvar i USA även idag då det finns en trevlig match att fokusera på därifrån.

Bogajo/Popyrin - Emhardt/Schorsch (2) @ 2.75 Turnering: ITF USA F33 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 22:00

Vi beger oss runt i landet och förflyttar oss från Kalifornien till heta Texas den här gången. Där spelas det en futuresturnering samtidigt som vi har Challengern i Kalifornien, så det finns mycket gott vi kan ta del av utifrån USA denna vecka.

Emhardt och Schorsch har ju varit med här flera gånger nu, tyvärr har vi inte riktigt fått någon mersmak därifrån än. Tuffa matcher har de fått att spela, men med bra odds. Så vi har suttit på värdet men lite så är det att värdet kanske inte riktigt tagit ut sin rätta än.

Jag tror dock fortfarande mycket på dessa två herrar ihop, de är väldigt nya på touren så det är klart att det kan ta ett tag att komma in i tempot ordentligt. De är trots allt dock oerhört samspelta och har spelat med varandra i stort sett hela sitt liv. Med det har vi också att de spelat ihop på college där man tagit över 100 vinster i dubbeln tillsammans, denna lilla fakta har jag dock tjatat ut nu så den har inte riktigt något att tillföra fortfarande.

Det är dock två som jag tror bolagen kommer undervärdera ett tag till framöver, ungefär tills dess att de får en ordentlig utdelning i någon turnering. Tills dess kommer vi få bra värde där och jag kommer fortsätta backa dom. Möjligheten till att dom blir ett bra dubbelpar finns där, det gäller bara att få resultaten med sig.

Tuff lottning även denna vecka självklart för dom, men samtidigt ser jag möjligheterna här i första omgången. Två väldigt singelspecialiserade motståndare, där vi har bland dom juniormästaren i Franska Öppnan, Alexei Popyrin och som rankas som en av världens största talanger. Jag tror han kan bli något i framtiden, däremot ser jag inte direkt honom som någon vidare dubbelspelare och ser man till resultaten där så har han inte visat så där jättemycket positiva resultat. Det är skillnad på hans singelspel och dubbelspel om vi säger så.

Hans partner är en kille jag tycker är oerhört intressant, Fernando Bogajo är en spansk spelare som egentligen inte hade någon speciell juniorkarriär utan dök upp på college och gjorde där bra ifrån sig samtidigt som han spelade vissa futures och gjorde riktigt riktigt bra resultat ifrån sig. En dold talang kan man kalla Bogajo, men precis som många spanjorer är han väldigt grusspecialiserad och jag har märkt att resultaten varierar väldigt mycket från honom beroende på underlag. Han får inte ut så mycket på sin serve, men han är samtidigt väldigt skicklig i grundspelet vilket gör att han blandar en del i sina resultat. Precis som Popyrin har han inte heller några direkta resultat i dubbeln att visa upp, i så fall är dom från gruset och det är lite vad jag försöker spegla här i analysen.

Så för den här matchen, om det ska gå vägen, så måste självklart Emhardt och Schorsch spela på topp. Man får inte bli för passiva i sin egen serve, för då kommer det finnas lägen för Bogajo och Popyrin. Får de styra, så kommer de vinna alldeles för mycket enkla poäng och det måste dom se till att stänga och inte låta dom få. Kan man hålla korta poäng och spela aggressivt så tror jag det finns en bra chans här. Jag ställer mig också lite frågande till motståndarnas inställning i dubbeln, jag är nästan säker på att Popyrin är helt hundraprocentigt inställd på sitt singelspel här i veckan. Vi får se, men jag tycker det finns spännande värde på Emhardt/Schorsch idag i alla fall. Jag skulle väl säga att korrekt odds är ned mot 2.60 ungefär.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.