Speltips: Flyt en fredag?

Hej,

Ja ni, visst går det bra nu va? Makalöst bra servande igår från Griekspoor och Klegou gjorde att man kunde vinna i två raka set där. Två raka tiebreaks med där man i första servade för första set men misslyckades och sedan bröt tillbaka till 6-6 i andra för att vinna. Kändes faktiskt som att det skulle skita sig rätt bra när de från att ha gått att ha fyra ranka blanka gem i andra set till att bli nästan blankt brytna. Men ja, slutet gott allting gott, eller vad man nu säger.

Det trycktes också ut ett ytterligare spel som spelades tidigt imorse där Smirnov/Uzhylovskyi även idag gjorde oss glada när de vann finalen i Kazakhstan i två raka set. Synd att jag inte skrev ett inlägg om dom kan jag tycka här i efterhand. Makalösa 49-7 har dom där två tillsammans, det är inte många som slår det.

Koolhof/Sitak - Mirnyi/Oswald (1) @ 2.20 Turnering: ATP Metz 250 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 16:00

Flytet har ju verkligen gott vår väg den senaste tiden. I alla fall den här veckan om vi ser det till siffrorna. Nu däremot, denna fredag, så ska vi gå på en betydligt tuffare marknad än den vanliga futurestouren. Denna fredag blir det nämligen ATP-dags! Och jag tror vissa av er lär kanske tycka det är skönare, nu finns det faktiskt chans för flera att hänga med på spelet, då oddsen inte rör sig lika snabbt här som på de lägre nivåerna.

Det här spelet baserar sig dels på form och dels på observationer från gårdagen. Kanske lite kombinerat med hur jag tycker dom båda paren spelar för att komma fram till en ren slutsats av dagens match.

Koolhof/Sitak tycker jag spelat bra, de har framför allt spelat mycket tillsammans under de senaste veckorna och man börjar se att de fått samspelet att klaffa ordentligt. Innan denna vecka vann man en Challenger-titel på gruset och sedan juli har man spelat sju turneringar ihop där man bland annat var i final i ATP-turneringen i Atlanta och dels spelade bra mot Dodig/Granollers trots att man åkte ut där i första rundan av US Open.

I den här turneringen tycker jag också att de imponerat en del, man avfärdade Bury/Zverev i två raka i måndags. Kanske inget jättemotstånd direkt men absolut två spelare som kan vara väldigt vassa på inomhusgolven. Sedan så vann man igår mot ett riktigt vasst par i form av Granollers/Marrero. Det efter att ha krossat i första men sedan förlorat andra set, men man lyckades i alla fall komma tillbaka och vinna super tiebreaket där. Framför allt så har dom båda servat riktigt bra denna vecka och just det tycker jag visar på deras stabilitet som par i högsta grad.

Motståndet är lurigt, två väldigt rutinerade spelare på den här nivån som man möter, Mirnyi och Oswald. Mirnyi har under många år varit bland de bättre och framför allt på inomhusgolven där han får ut maximalt av sitt spel.

Problemet med dom två dock, som jag kan tycka, är att de är alldeles för lika i sina spelstilar. Båda två är två stycken fyrtorn som servar bra och är duktiga i volleyspelet, men ett stort problem ligger i deras rörelsemönster. De har det inte lika lätt att flytta på sig som andra, lite kortare par har, och det kan var en stor nackdel när man möter ett par som vet hur man ska utynttja detta. Något jag tror Koolhof/Sitak defintivit kan åstadkomma, då de båda är väldigt rörliga spelare.

Mirnyi och Oswald har gjort det bra den här veckan tycker jag, vunnit i två raka set båda matcherna. Kanske så att man haft rätt bra lottning med och i går så var verkligen deras motståndare fruktansvärt dåliga. Så de är absolut välförtjänta att spela semifinalen här.

Ser vi till oddset idag, så tycker jag inte riktigt att det ligger rätt. Eftersom att båda paren servar otroligt bra den här veckan så tror jag knappast att det kommer breakas hit och dit, utan vi lär nog få se matchen bege sig in mot två stycken tiebreaks. Bana 1 här i Metz är rätt så snabb så det är ingen direkt omöjlighet det inte. Jag tycker att Koolhof/Sitaks form talar lite mer för att de borde kunna vinna den här matchen och vi får drygt 2.2 på dom idag, vilket jag tycker borde vara väldigt spelvärt i just den här matchen. I min mening lutar det mer mot en 50/50 match på förhand och därför sitter vi väldigt bra i alla fall innan matchstart på oddset. Jag tror Koolhof/Sitak trivs väldigt bra för tillfället och genom det ges dom en ypperlig chans idag att ta sig till finalen.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.