Speltips: Några möjligheter till skräll

Hej,

Återigen ett riktigt skönt besked från gårdagens bloggspel där Kawka/Johnson fullständigt pulveriserade Maginley/Strode. 6-1 6-1 skrevs den matchen till slutligen och, jäklar, de var mycket bättre än jag förväntade mig. Jag utgår lite från det sett till statistiken, i och för sig verkade inte Maginley/Strode ha sin bästa dag heller då man dubbelfelade en hel del, men men. Oavsett, så känns det otroligt skönt att pricka rätt med så pass stor marginal, det är alltid svårt att tro man ska göra det innan matchen är färdig. En ytterligare vinst fick vi också med oss under morgonen här då Smirnov/Uzhylovskiy vann sin dubbelmatch med 6-4 6-2. Det efter att ha varit 4-0 ned i första set om nu scoreboarden verkligen visade rätt ställning. Den hoppade och verkade inte direkt vara med från Kazakhstan. Så inför detta blogginlägg har vi en fantastisk form, förhoppningsvis kan vi bibehålla det även idag.

Klein/Nema - Griekspoor/Klegou (2) @ 4.00 Turnering: ITF Egypten F26 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 20:00

Ja ni, det är ju inte direkt kanske den där matchen som man borde spela om man fortfarande vill ha en fin streak att leva med, men jag skiter lite i det. Jag tar hellre ett värdespel alla dagar i veckan än har 10 raka vinster, i längden tror jag det första alternativet är lite mer hållsamt.

Vi skiftar bort från USA-fokuset och beger oss till Egypten istället. En intressant match i dubbeln här som spelas mellan fyra rätt så bra spelare får man allt säga, i alla fall till den här nivån. Det är en klar favorit i den här matchen och det är Klein/Nema. Två unga slovakiska spelare som spelat nästan hela livet tillsammans och framför allt gjort det riktigt bra här på den professionella touren.

Klein/Nema har 20/6 i matchfacit, med två titlar och två ytterligare finaler att skryta med. Gör det bra på i stort sett alla underlag vilket gör att de är väldigt farliga. Det i kombination med att man spelat så mycket tillsammans gör att man blir väldigt giftiga på den här nivån och man lägger sig rankingmässigt kring 700 båda två för tillfället, vilket också är deras personliga högsta nivå. De båda servar bra och är duktiga i volleyspelet vilket gör att de vi backar idag verkligen måste spela på sin allra högsta nivå.

Varför jag väljer att inte backa Klein/Nema är egentligen först och främst för att jag tycker de är alldeles för stora favoriter gentemot deras motståndare. Klegou och Griekspoor har inte direkt samma samspelthet som Klein/Nema men de har framför allt en hel del rutin och historiskt sett bra resultat att gå på. Dom är också väldigt lika varandra i spelstilen allihopa, vilket jag tror kommer gör att det här blir en rätt så jämn match i slutändan.

Klegou är Benins utan tvekan bästa tennisspelare, jag vet inte ens om han har någon konkurrens där, antagligen inte. Det är framför allt i dubbeln som han har gjort sina största framgångar. För något år sedan lyckades han också ta sig upp till sitt rankinghögsta på 376 i världen, det efter att ha vunnit ett par titlar på raken. Klegou har gjort det bra i år också, där han vunnit en titel och har en ytterligare final att visa upp. Han tävlar inte direkt så jättemycket, men jag tror att om han skulle lyckas trappa upp det, att han då skulle utmana bland de bättre i dubbeln på futurestouren.

Scott Griekspoor är lite bekant här i bloggen. Han har nog figurerat i ett par matcher till och med i år, både som vi backat honom i och spelat emot. Tycker egentligen att han är en spelare som fokuserar mest på singeln, men han har en rätt så bra serve och kan spela ett helt okej volleyspel vilket gör att han ibland gör en del bra resultat ifrån sig också. Var på topp för några år sedan han också då han plockade ett par titlar och är tillbaka nu i år efter ett litet skadeuppehåll. Har även han plockat en futurestitel i dubbel i år så det är ändå två spelare med rätt så hög kapacitet som vi backar.

Att oddset är fyra gånger pengarna på Griekspoor/Klegou tycker jag inte riktigt rättfärdigar deras spelkvalitet. Att Klein/Nema ska vara favorit håller jag med till fullo, i grunden är dom ett bättre par än det vi backar, men de har samtidigt i år gått lite upp och ned i formen när det gäller dubbel och jag skulle verkligen inte lite på dom så mycket som oddsen säger att man bör. I min bok hade jag satt Griekspoor och Klegou någonstans runt tre gånger pengarna, så vi har en del utrymme att gå på här. Jag tror absolut på deras chans idag, så länge de spelar på topp och servar bra så ska de kunna ha en möjlighet att vinna det här. Plockar dom ett set, ja då har vi ju helt plötsligt, ett dödläge till super tiebreaket och det tror jag gynnar oss en del.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.