Speltips: Taylor Taylor Taylor Taylor

Hej!

En snöplig förlust vi fick här under natten från Atlanta, Monroe och Young var riktigt starka i set 1 och plockade det med 6-1 på under 20 minuter. Tyvärr så förlorade man andra set med 7-6 i tiebreak efter att ha missat en matchboll och därav var det tillfälligheter som avgjorde supertiebreaket till motståndarnas fördel. Riktigt surt men inte så mycket att göra åt det, vi får helt enkelt bara fortsätta att gnugga på.

Cailleau/Dhoe - Taylor/Taylor (1) @ 2.25 Turnering: ITF Belgien F6 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 16:00

Förlåt mig, men jag måste nog vara världens tråkigaste bloggare. Jag skriver i stort sett om samma sak dag in och ut och jag förstår om det börjar bli frustrerande för er. Hur många gånger har inte den där jäveln skrivit om bröderna Taylor nu kanske ni tänker?

Jag tycker frågan är helt berättigad men jag har ett väldigt bra svar till det också. Så länge spelbolagen felvärderar dom (vilket verkar vara i stort sett jämnt) så kommer jag blogga om dom, jag kommer spela emot dom och jag kommer fortsätta att tjata om dom. Folk gillar att prata om "edge", det är ju ett coolt uttryck. Så om jag själv skulle dra in det någon gång så är det väl i detta fall, jag vet att jag har "edge" emot bröderna Taylor för att jag vet hur deras spelkapacitet egentligen är.

Nåja, nog om det, hur har det gått för dom på senare tid? Sådär eller både och kanske man skulle svara på den frågan. Man vinner väldigt enkelt mot spelare som verkligen inte kan spela tennis, man åker ut mot spelare som är "lika bra" eller jämnbra i spelkapacitet och man går på grund av det ändå fram till semi eller kvartsfinal i sina turneringar. Det är ofta där något motstånd stöts på så egentligen en förståelig faktor att man plockar några poäng ibland. Det har dock sett rätt tungt ut för dom efter sin makalösa turneringsvinst för någon månad sedan. Väldigt många supertiebreak har man spelat på sistonde och vi har gått vinnande ur två av dom på de fyra senaste turneringarna (då har vi bara spelat två med). I denna turnering var man på väg ut i första omgången där man mötte ett belgiskt par som inte är så där jättebra. Veckan därinnan åkte man ut direkt och då mötte man två spelare som är snäppet sämre än de som vi backar idag.

De som slog ut bröderna Taylor förra veckan visade Cailleau/Dhoe inga problem mot när de ställdes mot dom denna vecka här i första omgången och gick vinnande i två raka set. Två belgiska spelare som vi backar idag, två rätt så duktiga singelspelare, även om Dhoe kanske mest får resultaten med sig i dubbeln. Cailleau kommer från collegespelet där han varit riktigt bra, har även visat prov på att det kan vara en spelare att räkna med i framtiden då han förra veckan tog sig till semifinal här i Belgien och under 2016 visade prov på ytterligare kapacitet med några fler turneringar. Har inte spelat så mycket dubbel än Cailleau, men har under förra året en finalplats att skryta med. En väldigt duktig spelare från baslinjen dock och han kommer vara sylvass om han får chansen på returerna i bröderna Taylors servegem.

Benjamin Dhoe har det gått bättre för i dubbeln än i singeln även om han visat prov på kapacitet där och utmanat mot bra motstånd. I dubbeln kommer han från en final under förra veckan där han och sin medspelare då presterade riktigt bra mot kvalificerat motstånd. Lite snöpligt att man inte fick med sig titeln där men det visar prov på att han besitter bra dubbelkunskaper Dhoe. Har heller inte spelat så mycket i dubbeln än, de båda har knappt 1/4 av vad bröderna Taylor spelat än och jag tror det är en faktor till att man prissatt dom så pass högt idag. Misstro ej, de båda belgarna är mycket bättre spelare i grunden och bör kunna bolla ut bröderna Taylor. 2.25 tycker jag är riktigt bra så oavsett om vi går vinnande ur denna match eller inte så kommer vi sitta på ett otroligt fint värde och det bör man alltid se som positivt i längden. Belgarna bör vara småfavoriter enligt mig idag.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.