Hej!

Fantastiskt värde vi satt på under gårdagen, tyvärr lyckades inte holländarna att ta tillvara på en enorm chans och alldeles för mycket misstag gav upphov till möjligheter för de fruktansvärt rutinerade Knowle/Petzschner. Inte mycket mer att säga om det egentligen, kan man som halvskadad gå på 50 procent och vinna en ATP-turnering i dubbel. Då är man rätt så bra. Nu beger vi oss in till en ny vecka, en vecka som kommer att bli relativt kort då jag på fredag beger mig utomlands och kommer att vara bort härifrån någon vecka drygt. Förhoppningsvis så kan vi ändå avsluta veckan och månaden på bästa sätt.

Norrie/Rybakov - Lamble/Song (1) @ 1.66 Turnering: Challenger Binghamton Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 16:00

Direkt när jag såg den här matchen så kände jag att det vara bara att hugga. Upp med bloggen och in och skriv helt enkelt. För enligt mig så skiljer det sig enormt mellan de här två paren. Både i spelkvalitet och hur de spelar i dubbeln, det som egentligen gör att jag tror spelbolagen värderar Norrie/Rybakov så högt är för att de på rankingen ligger ungefär likadant som Lamble och Song. Det dom däremot inte tänkt på är att de kanske ligger lika på rankingen, men då har också varken Norrie eller Rybakov spelat ens i närheten av lika många matcher som deras motståndare i dubbeln. Så frågan är vad det egentligen säger, de är inte så där jättebra motståndarna i min mening.

Varför är Norrie och Rybakov så bra då? Vi kan direkt gå på deras stora fördel här, de är båda väldigt bra singelspelare. Detta betyder att de kommer vara dominanta idag från baslinjen, i returerna och framför allt överlag i spelet. De kommer kunna diktera det på ett annat sätt en motståndarna har möjlighet till att göra. En annan sak som talar för Norrie och Rybakov är att de kommer båda från TCU, Texan Christian University. Så de har båda spelat tillsammans och framför allt tränat tillsammans väldigt mycket det senaste året. Norrie är också utan tvekan den bäste spelare på banan idag, han har ett par riktigt bra resultat i dubbeln redan och tog sig under förra året till final i en Challenger bland annat. Rybakov anses vara en riktigt stortalang, precis som så många andra amerikaner nu och var bland de 15 bästa juniorerna i världen och rankades som etta i sin ålder i USA, det är stora meriter och han har redan trots sin unga ålder visat prov på bra dubbelegenskaper också där han redan vunnit en titel på futuresnivå.

Motståndarna då? Jo men de är ändå helt okej, men då pratar vi på futuresnivå. De har faktiskt inte så mycket att säga till om på Challengern och borde faktiskt inte ens kunna spela här, men på grund av att det är rätt dåliga rankingar dessa turneringar precis efter Wimbledon så ges det möjlighet till de lågt rankade spelarna också. Lamble har dock haft det väldigt tufft i år på futurestouren och inte vunnit alls lika mycket och presterat på samma sätt som 2016, var riktigt bra där då, men nu verkar det som att han kommit ned i en liten dipp. Lite samma varians för Song med i år, har en final på futurestouren i år, men har annars haft det väldigt svårt att prestera något riktigt.

Jag tycker att Norrie/Rybakov bör vara mycket större favoriter idag, deras spel borde passa utmärkt mot Lamble och Song. De har ett helt annat tempo i sitt spel så de borde kunna nyttja detta mycket bättre. Lamble och Song har aldrig heller spelat ihop så det finns en fördel där för TCU grabbarna som de senaste året ändå levt ihop och tränat varje dag. Oavsett alla förutsättningar så ska de vara snäppet bättre bara sett till kvaliteten och jag tror även att Lamble och Song lär spela mycket från baslinjen, vilket då också kommer gynna Norrie/Rybakov ännu lite extra.

Nu har jag höjt Norrie och Rybakov till skyarna känner jag, egentligen inte min mening. För det mesta vill jag bara klarlägga att de besitter en högre kvalitet och att det gör det spelvärt. Det betyder ju såklart inte att detta är ett bombsäkert spel och kommer sitta utan tvekan, det vet ni nog vid detta laget att något sådant inte existera, men en fantastisk chans här tror jag och en som de verkligen vill ta vara på.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.