Speltips: Helitaliensk final på hemmaplan

Hej!

Bloggspelet igår hade två sidor att erbjuda där tyvärr den sämre sidan fick visa sig väga tyngst i slutändan. Haim/Peham gjorde det bra ifrån sig men var ändå väldigt underlägsna i spelet trots allt, räddade 12 breakbollar över hela matchen men fick se sig brutna på den sista vilket också innebar ett supertiebreak. Ni vet mycket väl hur de brukar gå nu för tiden och det slutade med en förlust där, trots att man hade ett bra försprång med 6-3. Inte mycket mer att säga om det, all tur vi haft den första halvan av juli är som bortblåst och nu gäller det bara att försöka hålla det på en bra nivå och inte vika ned sig helt tills nästa månad.

Di Nicola/Portaluri - Balzerani/Dalla Valle (1) @ 1.83 Turnering: ITF Italien F22 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 16:30

Ett rätt så enkelt val det här spelet idag. För två dagar sedan valde jag att skriva ett inlägg om Balzerani och Dalla Valle inför deras kvartsfinal. En match där jag tyckte man skulle vara det bättre paret, men faktum är att man var riktigt illa ute nästan direkt från start. Blev uppätna på serven från början och hamnade direkt i ett 4-0 underläge med två break släppta. Lyckades i och för sig snygga till det med att breaka tillbaka och få stryk med 6-3 men de hade verkligen inte mycket att säga om där i första setet. Sedan i andra ryckte man upp sig lite men det dröjde verkligen till ett tiebreak där för att man skulle lyckas knipa andra set, ett set som det kändes att det stod och vägde lite som 50/50. Det kunde lika gärna blivit förlust där. Även supertiebreaket i sig blev väldigt jämnt och det dröjde fram tills matchen sista poäng för att man skulle kunna avgöra med 10-8.

En riktigt blek insats där från dom båda måste jag allt säga och i semifinalen under gårdagen verkade det inte bli mycket bättre. Man vann i och för sig första set med 6-3 där men den här gången förlorade man andra set i ett tiebreak och precis som i kvartsfinalen blev det väldigt tajt i STB där man också vann i slutskedet med 10-7. I denna match var motståndet mycket sämre än i kvartsfinalen, så att man inte lyckas bättre känner jag kanske visar på att man denna vecka inte riktigt är på topp tillsammans. Det finns många svagheter i deras servande och har man då två motståndare på andra sidan av nätet som är rätt duktiga i returnerandet, då kommer man få det väldigt tufft.

Desto mer lovande har det sett ut för Di Nicola och Portaluri. Igår i semifinalen gjorde man det riktigt bra och slog ut det förstaseedade paret i två raka set. I kvarten hade man inga problem mot ett rätt så dåligt par, där man också skapade hela 16 breakmöjligheter. Det är väl egentligen i veckans första match man stött på lite problem, man fick en dålig start och tappade första set relativt enkelt men visade styrkebesked då man vände i andra set och sedan var helt överlägsna i supertiebreaket. Så det känns ändå som att Di Nicola och Portaluri spelat upp sig en hel del under veckans gång.

Portaluri är den bäste av de fyra på banan, för några år sedan var han på väg mot topp 300 i världen men de senaste åren har tyvärr inte givits lika många professionella matcher som tidigare. Portaluri har också en chans att vinna sin hundrade grusmatch i karriären idag och jag tror det kan vara en väldigt högt motiverande faktor. Di Nicola har också visat upp en riktigt fin form i dubbeln på senare tid där han för bara några veckor sedan befann sig i semifinal i en Challenger här i Italien. Så jag tycker det mesta talar för Di Nicola/Portaluri idag, de har sett väldigt bra ut de senaste dagarna och jag tycker att Portaluri är tillräckligt bra för att kunna avgöra en sån här match med sin oerhörda rutin i finalsammanhang. Självklart är Balzerani och Dalla Valle inte ofarliga, det kan ni läsa om i mitt inlägg från i onsdags men just med den här formen så tycker jag att de bör vara underdogs och att Di Nicola/Portaluri ska vara lite favoriter i dagens match. Kommer bli en spännande final att följa.

Forza!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.