Hej!

Så igår hade vi en hel del tur, eller snarare sagt, väldigt mycket tur. Brunström och Siljeström var helt fruktansvärt dåliga, så jag fattar inte riktigt hur man gick vidare. För vår del är det bara att dra upp smilbanden och gå vidare, det var fruktansvärt verkligen och inget bra spel så här i efterhand. Som att stå och kolla på två klossar som knappt kan röra sig var det. Nåja, jag orkar inte ens prata mer om den matchen. Vi lämnar det bakom oss direkt och skeppar oss vidare på dagens höjdpunkt.

Di Feo/Monette - Bega/Mousley (1) @ 3.25 Turnering: Challenger Winnipeg Spelbolag: bet365
Värdering: 5/10U
Spelstopp: 20:00

Vi lämnar Båstad och gruset i alla fall för denna dag och glider istället över Atlanten till den trevliga nationen Kanada och staden Winnipeg. Tack och lov är det hardcourt som gäller här borta, jag vet inte vad som har hänt med mig. Jag tycker grus är fruktansvärt tråkigt att titta på och kräver nästan att det ska vara av något Snabbare underlag för att kunna glo igenom en tennismatch. Så fruktansvärt sega spelare med på gruset, inget underhållningsvärde där längre.

Underhållande kan det nog mycket väl bli idag, jag tror att kanadensarna som vi backar lär vara oerhört taggade på att göra bra ifrån sig här ikväll. Så vilka är dom egentligen? Enklast blir nog att förklara dom båda som collegespelare, vilket dom är och har varit under dom senaste åren. Rätt så bra har det gått där för dom båda, Di Feo är väl den som lyckats bäst och presterat bland de allra bästa på collegenivån. Var också innan college rankad som en av de 20 bästa juniorspelarna i världen, så det är mycket talang i Di Feo. Tyvärr har han inte spelat så mycket professionellt än, men jag tror det kommer så småningom och vi bör nog räkna med att han klättrar en del på rankingen. I dubbeln är han bra och kommer in till den här turneringen med bästa möjliga form då han plockat två raka titlar i dubbeln på futuresnivå.

Monette har spelat en hel del mer i år och börjat visa en del resultat i både singeln och dubbeln. Ett tag var jag inte alls säker på hur det skulle gå för honom på professionell nivå, men han har börjat visa att det finns något där och i första rundan här i Winnipeg så mosade han Moriya vilket är ett rejält styrkebesked.

Mellan Di Feo och Monette skiljer det bara ett år och man är goda vänner sedan juniortiden. Där blev det också ett par turneringar ihop så man har nog bra koll på hur man ska spela tillsammans.

Ett väldigt tufft motstånd idag, men trots det så tycker jag inte de ska vara allt för rädda. Motståndet är faktiskt starkare på pappret än vad man är i verkligheten. Bradley Mousley är enormt överskattad här och har en helt fel ranking som nästan snuddar på de 100 bästa i världen i dubbeln. Allt är tack vare att han presterade väldigt bra i Australian Open detta år, vilket ofta många australiensare gör. Annars har den senaste tiden mest bestått av futuresspel där resultaten varit väldigt blandade och mest negativa i förhållande till hans rankingen. Mousley är en duktig servare och vinner mycket därigenom men han är inget speciellt i varken volleyspelet eller rörelsemönstret, så det kommer nog finnas en del möjligheter där ändå.

Alessandro Bega är en okej dubbelspelare, gör några bra resultat då och då och kan tack vare det hålla en rätt så hög dubbelranking. Gjorde några bra resultat på Challengertouren för något år sedan, men annars har det förrutom det för det mesta varit spel på futurenivå som varit för honom. Åkte även ut igår och frågan är hur mycket han prioriterar dubbeln här egentligen.

Som sagt, det är rätt så bra spelare ändå Bega och Mousley, men jag är väldigt tveksam till dom och skulle inte alls lita på dom till det här priset som bolagen ger ut. De är snäppet vassare än kanadensarna men samtidigt så har dom också allt att spela för här hemma, de kommer vara väldigt motiverade till att göra bra resultat ifrån sig ikväll och jag tror de vill kunna ta chansen nu när de får möjligheten. De är inte så dåliga men har inte heller spelat så mycket vilket gör att de inte besitter en ranking som är i närheten av motståndet. Stirrar man sig dock blind på rankingen lär det aldrig gå att hitta något spelvärt om vi säger så. Jag tror på möjligheterna och motivationen före spelstyrkan här, vi får helt enkelt se hur det går.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.