Speltips: Hur tänkte dom här?

Hej!

Igår var en väldigt bra dag, vi fick gå två av två ur dagen, efter att bloggspelet satt riktigt bra - de var fullständigt dominanta. Så det där 1.83-oddset, där gjorde dom verkligen bort sig. Sedan satt också ett extra spel, där blev det lite tuffare, och man hamnade i ett supertiebreak, trots att man hade set och break upp. I alla fall, jag är nöjd med inledningen på denna veckan och hoppas att vi kan fortsätta detta nu med.

Bopanna/Sa - Fabbiano/Saville (1) @ 1.61 Turnering: ATP Eastbourne 500 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 16:30

Om gårdagens blogginlägg inspirerades av ett felsatt odds, så tar nog ändå denna dag priset. Vi får nog snabba oss lite här, då det mesta börja trilla ned mot 1.50. Så jag ska försöka hålla mig kort och konicst, om jag nu kan det.

Fabbiano och Saville kommer in i sista stund här som alternatives. Detta innebär att de satte upp sig själva på listan utifall något par skulle dra sig ur turneringen och då få möjligheten att spela. De har aldrig spelat ihop tidigare och bör ses som ett "tillfällighetspar". Båda är dock rätt så skickliga i dubbeln, Fabbiano gör några helt okej resultat på Challengern ibland. Han spelar inte alltid utan satsar mest på singeln. Saville däremot, han spelar rätt mycket dubbel och får väl ses som en av Challengers toppspelare i dubbeln. Inte riktigt så att han håller för ATP-nivå än dock, men kanske någon gång i framtiden.

De möter ett riktigt tufft motstånd idag, och de vi backar är två spelare som dels spelar vecka in och ut på ATP-touren och dels är nästintill två grässpecialister. Bopanna tillhör den absoluta toppen av världsspelarna och har visat under året riktigt bra resultat oavsett turneringsformat. Gick till semifinal i Queens här under förra veckan.

Sa är också en form av grässpecialist, trots att han kommer från Brasilien vilket generellt förknippas med gruset. Tog sig till semifinal han också här senast i Hertogenbosch för någon vecka sedan och de båda servar otroligt bra på gräset, vilket gör de svårbrutna.

Sett till spelkvaliteten så skiljer det tonvis dom emellan, jag tror att Fabbiano och Saville mest ser detta som en kul grej samtidigt som Bopanna och Sa är två renodlade dubbelspelare. De kommer gå för fullt i den här matchen och det är en match jag tycker de ska vinna utan problem. Dom är verkligen bättre på allt när det gäller spelkvaliteten i dubbeln här och det bör ses som ett stort fiasko om man inte lyckas undankomma denna match. Visst, risken finns alltid att man missar vissa avgörande poäng och inte har marginalerna på sin sida, men just till det här oddset, så finns det inget snack om det. Bopanna/Sa bör vara under 1.50 och det är bara tacka och ta emot att de inte riktigt verkar ha korrigerat marknaden än efter att deras första match blev borttagen.

Vi håller tummarna att veckan kan fortsätta på samma spår. Vamos!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt