Speltips: En dansk och en irländare

Hej!

Juni fortsätter att vara en väldigt oklar månad, siffrorna talar väl sitt egna språk såklart, men spelen i sig. Jag tycker inte alls jag valt fel spel eller analyserat fel, ibland så hänger inte resultaten med bara och samtidigt som de verkligen varit på vår sida i fem raka månader så visade de sig nu kanske från sin riktiga sida. Variansen är ett spännande fenomen och visar sig rätt så bra i dubbelformen med alla dessa supertiebreaks, istället för att dansa runt midsommarstången ikväll så ska jag dansa regndans-liknande i hopp om att kunna be spelguden om ett supertiebreaks-fritt juli. Vi får se hur det går, i alla fall, trevlig midsommar på er alla!

Nielsen/O'Hare - Bossel/Viola (1) @ 1.61 Turnering: ITF Spanien F18 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 23:30

Två som inte dansar kring midsommarstången denna afton, lär nog vara Nielsen och O'Hare, som istället befinner sig nere i Palma Del Rio, Spanien. En fantastisk turnering på många sätt, dels framför allt för att de är kända att ha matcher spelandes runt 2 på morgonen där. Det är nog ingen turnering mer i Europa som gör på detta sätt.

I alla fall, Nielsen och O'Hare har bara ett mål i denna turnering och det är att vinna. Båda två är väl det man får kalla renodlade dubbelspelare, även om Nielsen i många fall spelar mycket i singel också. De var här under förra året, då man plockade hem titeln utan några som helst problem. Haft lite svårare denna vecka, och var faktiskt på väg ut under semifinalen, men lyckades vinna den efter 16-14 i supertiebreak.

Annars är detta två spelare som är alldeles för bra för den här nivån i dubbeln. Nielsen vet vi vad han går för och håller mer snarare högsta Challenger-klass och skulle nog fortfarande kunna göra bra ifrån sig i vissa ATP-turneringar. Den forne 17:e rankade spelaren passar utmärkt på hardcourt och har ett nätspel som ingen av de andra tre har att mäta sig vid.

O'Hare har gått väldigt bra, nästan för bra för sin kapacitet och har blivit en spelare som vecka in och ut spelar på Challengern där man gör bra ifrån sig. Var på väg in mot de 100 bästa i världen men tappade en del i slutet av 2016/början av 2017 på rankingen och jag har svårt att se honom slå sig in där. Men att hålla på Challengern och framför allt lite Snabbare underlag, det har visat sig fungera utmärkt för denna långa irländare.

Dom båda får nog ses att vara rätt så samspelta vid det här laget nu, spelade ett gäng turneringar ihop under 2016 och förrutom att vinna den här turneringen så spelade man två Challenger-finaler ihop bland annat.

Motståndet i kvällens final är lite smålurigt, Bossel och Viola är två rätt så skickliga singelspelare, vilket betyder att dom kommer vara rätt så tuffa i returgemen, de kommer ha en fördel i att returnera bollen på Nielsen och O'Hares servar. Så den yttersta vikten gäller för dom idag att serva riktigt bra, resten är dom snäppet vassare på - så överlag bör det inte vara några problem.

Matteo Viola är den bäste utav dom och kan i sina bästa stunder vara riktigt bra i dubbeln. Gick ju tillsammans med Trusendi hela vägen i en Challenger i USA på något vis tidigare år, där han dessförinnan verkligen befunnit sig i en rejäl svacka. Bossel däremot, har jag väldigt svårt att säga är en riktigt duktig spelare i dubbeln. Han är medioker och presterar väl som bäst på grund av sina skickligheter i singelspelt. Han spelar väldigt sällan dubbeln och det har maximalt blivit 10 matcher per år de senaste 5-6 åren. Han har heller aldrig varit högre rankad än 400 i dubbeln och det bevisar att det inte är några större turneringar han presterar i. Bossel är definitivt det svagaste kortet idag och han måste verkligen prestera på topp om han och Viola ska ha en chans idag.

För jag tror inte det finns på kartan för Nielsen och O'Hare att förlora dagens match. Man har hela dagen att fokusera på det taktiska upplägget samtidigt som Viola lär fokusera på sin singelmatch där han nu är i semifinalen. Nielsen och O'Hare har inte heller råd att förlora den här finalen, för då tappar man poäng och vill man kunna hålla kvar rankingen så att man kan spela Challengers på heltid så är det av yttersta vikt att man vinner dessa finaler med. Man kommer in mycket mer rutinerad i dessa sammanhang och med deras samspel så bör man verkligen ta vara på den här chansen att återigen ta hem finalen. Spelar man på topp - så ska det inte vara några större problem att vinna den.

Trots att det är midsommarafton och svenskt firande deluxe, så tycker jag att vi efter all alkohol och fram mot tolvslaget gör allt för att heja fram vår fantastiska danska stjärna Löchte till ännu en titel. Heja!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.