Speltips: Två finaler från östra halvan av USA

Hej!

Nu börjar det äntligen gå lite bättre och vi börjar krypa oss närmare plusstrecket igen. Eller rättare sagt, vi är faktiskt plus just nu, men det är så pass lite att en förlust tar oss ned till minus igen så det är egentligen inte mycket att prata om ”gröna siffror”, jag kräver marginal där och även om grönt alltid är grönt så ser jag ingen idé att jubla över bara någon liten enstaka unit uppåt. Det är mycket kvar av månaden och det gäller att försöka hitta samma fokus och rytm som igår, för då tror jag det kan sluta bra det här. Vi knegar på ytterligare idag, inför helgen, och det med två finaler från USA.

Eubanks/King – Holt/Smith (1) @ 1.72
Turnering: ITF USA F17
Spelbolag: bet365
Värdering: 5/10U
Spelstopp: 19:00

Dom har börjat spela upp sig nu riktigt ordentligt Eubanks och King. Efter att ha haft det rätt så tufft under de två första omgångarna, där man tvingats kriga sig till vinsterna efter supertiebreak, lossnade det rejält under gårdagen då man körde över Lovett/Paul. Är ju ett extremt farligt par Eubanks och King på den här nivån och när man väl spelar ordentligt, då man har bra servande och är aggressiva framför nät, då blir dom aldrig någon enkel nöt att knäcka.

Tror egentligen mest idag på att deras rutin först och främst kommer vara avgörande i finalen, King har spelat dom här typen av matcherna så många gånger nu under åren så han är van vid finalspel, så även Eubanks, inte kanske på grund av finalspel, men han har bra fokus under press, då han spelat stora matcher på ATP-nivå. Bättre än Holt/Smith är dom båda också, så varför man sätter de så jämnt i oddsen, det kan jag inte riktigt förstå mig på.

Holt/Smith har gjort det väldigt bra, det får man inte glömma. Raka vinster rakt igenom denna vecka, och igår så slog man ut Martinez/Peliwo, ett par som håller hög futuresklass relativt enkelt med. Så dom har verkligen tagit kliv denna vecka. Samtidigt, så vet jag dock att dom haft en del problem i sina servegem, det har jag de gånger jag sett deras matcher upplevt, och just den där sista avgörande spetsen saknas också än så länge hos dom, vilket gör att jag tror dom kommer få det väldigt tufft i kvällens final.

Jag tror absolut på att Holt/Smith går en ljus framtid till mötes om de fortsätter spela dubbel tillsammans men just idag, så har både Eubanks och King en högre kapacitet än de båda och det kommer bli avgörande i slutändan. Mer rutinerade också i sammanhangen där jag tror att en del finalnerver kan komma att spela några spratt hos Holt/Smith. Eubanks och King bör vara lite klarare favoriter i dagens match, jag säger ned till 1.57 ungefär.

Lakoseljac/Volfson – Gozun/Stillman (2) @ 1.66
Turnering: ITF USA F18
Spelbolag. BET365
Värdering: 5/10U
Spelstopp: 22:00

Den andra finalen hittar vi i Florida där en lite mindre (15,000$) turnering spelas, och med två får man väl säga lite skrällpar i dagens final. Det fanns en hel del större namn och som på pappret är bättre som kanske borde spelat i den här matchen, men faktum är att det är dessa två par som presterat bäst under veckan. Så det är välförtjänt.

Lakoseljac och Volfson är två unga kanadensare som verkligen verkar ha hittat varandra. Spelade en turnering tillsammans under 2016 där man också tog sig till final, så än så länge, trots fåtal spelade turneringar, verkar det gå väldigt bra för dom.

I veckan har man väl gjort det bra, eller i alla fall senaste matchen då man avfärdade Lin/Smith i två raka set. Lin/Smith skulle jag väl säga är ett bra par på futurestouren som relativt ofta går långt i turneringarna. Innan den matchen så vann man mot ett annat kanadensiskt par i två raka och innan där så vann man en match, där man trots att man förlorade andra set med 6-0 lyckades vinna genom supertiebreak. Jag vet inte riktigt vart jag ska sätta dessa spelare och deras kapacitet. Dom har gjort det bra tillsammans, så man får säga att samspelet dom emellan är väldigt bra. Det är dock svårt att sätta fingret kring Lakoseljac, han har inte spelat så mycket mer annars och därför relativt lite data att gå på, däremot har Volfson spelat en del och han är helt okej, men jag skulle inte säga mycket mer om dom.

Två som jag däremot tror sitter på en hel del kapacitet är Gozun och Stillman. Två väldigt okända spelare får man säga, men mycket av det beror självklart på att man också spelat college för det mesta. Gozun däremot, har visat att han är riktigt vasst i dubbeln och visade under en turnering i maj att han håller nivå. Där gick han hela vägen och vann en future här i USA, där man bland annat fullständigt mosade Connor/Smith, två spelare som innan deras skadeuppehåll höll till på Challengernivån. Också gått väldigt bra för Gozun på college där han också visar upp fina resultat i dubbeln.

Stillman har inte spelat lika mycket professionellt som Gozun, men det man däremot ser är att det nog finns en del kapacitet där. Har tre kvartsfinaler sedan tidigare och en semifinal i futuressammanhang där han dels förlorat mot bra motstånd men också vunnit mot bra motstånd. Så en del av dom resultaten talar för att han kan prestera i dubbeln, samt så visar han också upp ett bra facit i dubbeln från sin collegetid.

Gozun och Stillman har gjort det riktigt bra i veckan, först slog man ut i raka set, Lama och Navarro. Där Lama också är en spelare som generellt kan hålla till på Challengern, och igår så mosade man Monette/Callahan, två spelare som haft en riktigt bra period i dubbeln. Så här tror jag faktiskt på en riktigt bra chans för Gozun/Stillman, jag tror till och med att de inte kommer ha några större problem idag. Utan man är nog snäppet vassare än Lakoseljac/Volfson, bara det att oddssättarna nog mest går på vad statistiken visar och missar att de spelat en hel del med prestationer på college.

Så även här hoppas och tror jag på att vårt par kommer vara det starkaste. Förhoppningsvis har jag också rätt i mitt siande, då kan vi i alla fall avsluta denna vecka på ett riktigt bra sätt. Vi håller tummarna. VAMOS!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.