Speltips: La dolce vita

Hej!

Var några dagar sedan bloggandet igen, känns som en evighet sedan, men faktum är att det bara var i lördags som jag senast drog iväg ett inlägg. Lustigt det där, att jag skriver här kan ha en tidsaspekt långt ifrån verkligheten, allt annat tycker jag går fasansfullt snabbt fram, medans att skriva här känns som att sväva i en egen dimension med tid och rum. Det spelar ingen roll när jag skriver inläggen, det känns alltid som att jag gjorde det för länge sedan, även om det bara skulle skilja en dag mellan inläggen.

Positivt är det, ifall ni missförstår mig. Jag skulle säga att det betyder mer att jag älskar att göra detta än tvärtemot. Bloggen är som ett hem och tennisen är som en kärlek, vad mer kan man i så fall kräva?

Nog med "tidig-vecka-svammel", vi är ju faktiskt här av en anledning också. Spel!

Bolelli/Seppi - Bopanna/Cuevas (1) @ 2.50 Turnering: ATP Masters Rom 1000 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 14:00

Fick jag bara välja en turnering i hela mitt liv, som skulle spelas om och om igen, på samma bana. Då hade jag utan att ens tveka en sekund valt veckans turnering i Rom. Foro Italico, där spelplatsen är, kan nog vara bland de vackraste jag sett och det tillsammans med inramningen från den inbitna italienska publiken och majvädret som fläktar. Det är drömmar.

Jag tror även att de italienska spelarna håller med mig i detta, det känns som att många väldigt ofta börjar överprestera när de får chansen här. De har så pass stort publikstöd att det blir svårt för dom att inte kunna motivera sig. Tyvärr är dagens dubbel inte på någon av de större arenorna, men vi bör ej misströsta. Det lär vara fulla läktare ändå för denna match när två av italiens största ska spela dubbel.

Bolelli och Seppi är inga nya namn i dessa sammanhang utan har varit med väldigt länge båda två. Bolelli har tyvärr drabbats av en hel del skador det senaste året och varit borta en del, men dessförinnan så var han fantastisk i dubbeln där han till och med tog sig upp till en topp 8 placering på rankingen. Seppi har väl aldrig satsat på samma sätt som Bolelli gjorde, utan har spelat när tillfälle och motivation givits. Däremot så besitter dom båda alla möjliga dubbelkunskaper för att kunna prestera mer än vad de gjort.

Man har spelat en hel del tillsammans under åren Bolelli och Seppi, det mesta av matcherna tillsammans skedde på det tidiga 2000-talet där man gjorde en del turneringar tillsammans och faktiskt tog sig långt in till en del av Grand Slamsen som spelades. I år har man spelat en match tillsammans, där man stod för en fantastisk fin vändning mot Belgien i Davis Cup.

Man möter idag två rätt så starka spelare i dubbeln, Bopanna och Cuevas. De lyckades på något vis krångla till sig titeln i Monte Carlo för några veckor sedan, men tittar man runt det så är det inte mycket som stämt för dom annars. Jag håller absolut med om att de ska vara favoriter idag, de spelar mer frekvent dubbeln och håller kanske lite högre tempo men samtidigt så finner jag mig en liten underskattning hos italienarna. Det skiljer inte så mycket emellan dom fyra så att 2.50 ska vara korrekt odds, utan sett till spelstyrkan så bör italienarna hamna en bit ned mot 2.10 ungefär. Självklart spelar form och dylikt in, men man kan inte dra alla paralleler dit. Italienarna är fruktansvärt starka på gruset och Bopanna missgynnas samtidigt lite av det då han vill kunna smälla på en hel del i serven.

Både Bolelli och Seppi är inte med i singeln längre och kan satsa fullt ut på dagens match. Cuevas kommer prioritera sin match på förmiddagen här och förhoppningsvis blir det en segdragen historia där det kanske kan skrälla emot honom, vem vet. Däremot så kommer italienarna in som wildcard, man har hemmaplan med en fantastisk publik i nacken och jag tror att man kmmer vilja prestera så gott som det går. Det gäller att man håller en bra nivå självklart, då det inte kommer bli lätt mot det här motståndet. Nyttjar man samtidigt lägena som man får bör man kunna vara giftiga i returspelet och jag tror definitivt att man kan plocka minst ett set idag, vilket betyder att vi får ett halvläge i ett super tiebreak då.

Jag tycker förutsättningarna för italienarna knappt kan bli mycket bättre och att man idag kommer gå ut och köra fullt ut. Stämmer spelet för dom så kan det mycket väl gå vägen och överlag så tycker jag deras kapacitet bör speglas mer i oddset och att 2.50 inte är korrekt. Därför backar vi dom och det är som vanligt bara hålla tummarna att det går vägen.

FORZA!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.