Speltips: Spansk duell på hemmaplan

Hej!

Förra veckan avslutades på sämsta tänkbara sätt då Marrero/Robredo åkte på en riktig känga i söndagens ATP-final i Estoril. Kändes faktiskt som att de skulle ta det efter tidiga breaket till 3-1, men därefter var det egentligen magplask och Harrison/Venus jobbade sig in i matchen och tog också ett rätt så stor övertag in i slutskedet där man vann komfortabelt i två raka set. Inte så mycket att göra åt ändå, som Robredo sa: "Dagen var inte vår" och så är det ofta i sporter, det spelar nog egentligen ingen roll vilken sport det gäller.

Oavsett så var veckan riktigt bra, där vi gick från en tung minussiffra på närmare 15 units minus till att vända den uppemot 10 plus. Så klaga blir oerhört tufft att göra för mig. Idag finns det mycket att spela på och jag har hittat tre objekt som jag tycker är värda att sätta tänderna i. En är en MEGACHANSNING, så håll till godo där. Annars är det två rätt stabila par vi satsar på, en som vi också nu ska ge oss in lite längre i.

Marrero/Robredo - Carreno Busta/Garcia-Lopez (2) @ 1.877 Turnering: ATP Masters Madrid 1000 Spelbolag: Pinnacle Sports Värdering: 5/10U
Spelstopp: 16:30

Jag gillar inte svordomar, jag är av den gamla stilen om vi säger så, men helvete (förlåt) att jag missade dessa öppningsodds. Vi kunde få över 2.2 på Carreno Busta/Garcia-Lopez om vi för två dagar sedan redan huggit på matchen. Ni ser att jag rekar runt 1.88, vilket är en jäkla stor skillnad i jämförelse, men trots det så finner jag en hel del värde i oddset som står sig.

Förövrigt, det här med att ta odds tidigt, ja ni, det är ju en smaksak. Precis som nu så missade vi värde, vilket kan ofta - men samtidigt kan det också slå en baksida, du kan få sämre odds om du är tidigt med. Är du rätt ute så ligger du nog korrekt ändå, men jag tycker generellt att man ska ta odds så tidigt det går. När det gäller tennis dock så måste man ha en känsla av dagsform med, eftersom det är individen som spelar så kan mycket väl hända under en dag, så min tanke i det hela: var tidigt ute, men i så fall, förstå vad du spelar på.

Nu spånade jag iväg som jag brukar lyckas med, vi är inte här för att jag ska skriva om mina tankar kring spelteori. Vi är här för att analysera matcher!

Marrero/Robredo spelade vi på för två dagar sedan och jag beskrev den matchen lite smått över analystexten ifall ni undrar. Väldigt besvikne över deras insats där, det kändes som att de skulle nyttja sin fördel bättre med tanke på att gruset är deras bästa underlag. Men tyvärr gick det inte vägen och man fick se sig besegrade relativt enkelt i slutändan.

Dom är ju dock skickliga, precis som jag beskrev i förra inlägget, men samtidigt så känns det att de inte riktigt får till den där lilla spetsen i sitt spel, så man kan vinna titlar och så vidare. Robredo spelar nog helt enkelt för lite, för at hela tiden kunna hålla dubbeln i schakt och då straffar det sig ju högre upp man kommer.

Det här är en helspansk fiesta som vi får smaka på och dagens spel blir emot Marrero/Robredo då jag tycker de saknar spetsen. Istället ska vi på ett par som tagit dubbeln med storm, Carreno Busta och Garcia-Lopez. Den förstnämnde har en fantastisk form nu i singeln och den sistnämnde, ja...inte så mycket. Men i dubbeln däremot, så har dom varit riktigt vassa och det hela startade med när man tog sig till final i US Open under 2016, som sedan följdes upp med semifinal i Australian Open.

Man har bara spelat ihop en gång sedan dess och det var i Monte Carlo där man tyvärr slogs ut i första omgången mot ubermotiverade Arneodo/Nys. Inte mycket att dra från den matchen, utan jag tror att man nu på hemmaplan återigen vill visa varför man är så duktiga i dubbeln som resultaten visat.

Sett till matchen, så kommer detta bli en match som baseras mycket utifrån spelarnas grundspel. Det kommer bli långa dueller och en hel del spel, vilket bäddar för en sevärd dubbelmatch, men nu när vi har ett bet på den, då är det inte alltid lika kul. Sett till grundspelet i alla fall, så får man nog allt hållda vårt par som det vassare där och det tror jag man kommer ha till stor fördel. Nu är ju såklart inte Robredo någon dålig spelare från baslinjen, tvärtemot, men tillsammans med Marrero och analyserat utifrån paren, då håller Carreno Busta och Garcia-Lopez snäppet högre.

Jag tror också att man har som fördel i att man spelat ihop lite mer kontinuerligt än Marrero/Robredo och att det mycket väl kan spegla sig ju tajtare matchen blir. Om Carreno Busta fortfarande är i form och på spelhumör så kommer han vara otroligt vass, där hans serve och volleyspel också kan bli avgörande.

Det kan nog svänga en del i den här matchen, det kan ofta bli så med längre dueller, att fler misstag kommer in. Men sett till oddset och sett till paren så tycker jag att Carreno Busta/Garcia Lopez har övertaget och är dom bättre spelarna. Är de på topp och fokuserade bör de vinna den här matchen och ett odds ned till runt 1.70 ser jag som spelbart i dagens match.

Som sagt det kommer nog bli en riktigt sevärd match, så har ni tid bör ni definitivt titta. Alla matcher sänds från Madrid denna vecka, så ni har inte mycket annat val kan man ju säga. Förhoppningsvis går det vår väg idag och att vi kan få en bra start på veckan.

OBS: Glöm inte att titta till spelboken också, där jag som nämnt i början av inlägget, lagt in två ytterligare spel. Vamos!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.