Speltips: Att förstöra en födelsedag

Hej!

Nu börjar det återigen tugga på ordentligt och det med bra resultat på sistonde. Från att i stort sett ha utgått kring en ROI på 25% och öppnat med fyra raka förluster, har vi nu vänt det ordentligt till 11 vinster och 7 förluster med en fin ROI på över 114%. Gårdagens inlägg slutade in på småtimmarna inatt och det blev bra där med då King och Scholtz vann matchen och turneringen för den delen efter 7-6 7-6. En rätt tuff match det där, men det märktes tydligt att så fort det drog ihop sig så kunde dom öka en växel. Trodde dock på lite lättare siffror men sådant är bara onödigt att raljera över nu. Låt oss fortsätta med dagens spel istället och hoppas på en fortsatt fin utveckling under maj månad.

Harrison/Venus - Marrero/Robredo (2) @ 1.775 Turnering: ATP Estoril 250 Spelbolag: Pinnacle Sports Värdering: 5/10U Spelstopp: 14:30

Att förstöra en födelsedag tänker ni? Vad menar han nu med rubriken? Jo, det är så pass simpelt att Ryan Harrison, en av dagens motståndare idag fyller 25 år. Det känns som han har varit med en evighet denne spelare som påstods få en lysande framtid för många år sedan, trots det bara 25 år idag. Med tanke på att vi då valt att spela emot honom, det kan väl inte finnas något bättre sätt att förstöra en födelsedag på än att låta födelsedagsbarnet komma tvåa?

Den största anledningen till att jag väljer spanjorerna idag är att de har en stor fördel av att dom gynnas väldigt mycket av underlaget. Båda två får väl nästintill sägas vara grusspecialister och de behärskar spelet på underlaget otroligt bra både från baslinjen och framme vid nät. Vi spelade ju emot dom här under veckans inledning och där fick vi pisk kan man väl minst sagt säga. Väldigt stabila både Robredo och Marrero där, efter den matchen har det i stort sett tuggat på. Haft lite små tufft i sina resterande matcher men samtidigt visat en otrolig styrka då man lyckats vända och vara bäst i super tiebreak. Marrero är banans absolut bästa dubbelspelare här och Robredo är så pass skicklig i spelet överhuvudtaget att han per automatik nästan blir nästbäst. Han har en fantastisk inställning Robredo och trots att han fyllde 35 tidigare i veckan så verkar han inte ha några bekymmer alls med att prestera så mycket han bara kan. Även om man inte heller ser honom som någon dubbelspelare direkt, så har han faktiskt en högsta notering sett till rankingen som nummer 16 i världen. Vilket också är ett tecken på att när han vill, då är han riktigt bra.

Om den stora anledningen till att jag väljer spanjorerna för att de hanterar underlaget bättre, så blir det ju såklart motsatt sida för vårt par. Både Harrison och Venus är egentligen bäst på Snabbare underlag och att de tagit sig till final under den här veckan. Det tror jag många ser som både en bedrift och lite som en chock. Venus är en riktigt bra dubbelspelare absolut, däremot så har Harrison aldrig direkt gjort sig något namn här, utan har mest i enstaka turneringar och matcher presterat, lite som den här veckan.

Sett till matchbilden då så kommer Harrison och Venus vara tvungna att vara riktigt vassa på servesidan och helt försöka spela så korta poäng som möjligt. Går det in i dueller så kommer Robredo och Marrero vara mycket vassare i grundspelet och från baslinjen, där jag tror Harrison och Venus kommer få det riktigt tufft. Samtidigt är också spanjorerna lite vassare i returspelet med, å det gäller för dom att man också kan lyckas knyta till sig de viktiga poängen när Harrison/Venus är på andraserven. Helst ska man försöka spela mycket mot Harrison och samtidigt försöka att få dom förflytta sig mycket runt banan och helt enkelt få dom att jobba så mycket som möjligt i varje poäng.

Som sagt, jag tror att spanjorerna sitter på en större fördel idag och att man är dom bättre spelarna sett till under dessa förhållanden. Det är en final och finalen är på ATP-nivå, vilket betyder att ingen av paren kommer ge upp eller ge någonting gratis. Så detta lär bli en väldigt tight och tuff match, däremot så tror jag att den erfarenhet spanjorerna besitter också kommer kunna ge dom en fördel när det väl drar ihop sig. Det har dom redan visat under veckans gång att dom höjer sig på.

Förhoppningsvis avslutar vi veckan på bästa sätt. Annars får ni ha en riktigt trevlig söndag och så fortsätter vi att kriga på under nästa vecka.

Vamos!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.