Speltips: Kan fransmän frälsa fredagen?

Hej!

Tänkte bara kort sammanfatta gårddagen då det egentligen inte finns så mycket att säga om det. Bortolotti och Galovic blev helt enkelt utspelade och tyvärr, ibland är man helt enkelt väldigt fel ute. Det händer nog dom flesta, men det är klart att jag verkligen trodde de skulle prestera bättre än vad de gjorde.

Andra saken jag lite snabbt tänkte ta är att jag tänkt öka volymen igen, så det kommer nog komma lite fler spel. Dessa kommer att vara integrerade i blogginlägget, vilket betyder att de inte kommer skrivas om, men de kommer att ligga längst ner i blogginlägget tillsammans med huvudinlägget. Igår tweetade jag ut ett spel som fick ses som en början av volymökningen, tyvärr verkar den mest tyda mig mot en svacka, så egentligen inte mycket mer att säga där. Vi gnetar vidare.

Petzschner/Peya - Martin/Roger-Vasselin (2) @ 1.757 Turnering: ATP Barcelona 500 Spelbolag: Pinnacle Värdering: 5/10U Spelstopp: 15:00

Semifinaldags i Barcelonas 500-turnering där vädret satt stopp för en del av spelschemat de senaste dagarna. Nu ser det faktiskt bättre ut idag, en hel del molnigheter kommer det nog att vara, men risken för regn verkar vara ytterst liten. Så denna match bör dra igång på utsatt tid men lite peppar-peppar varning på det, jag kan inte säga att jag har bästa kollen härifrån, drygt 150 mil från evenemanget.

De toppseedade paren har fallit en efter en denna vecka och det har egentligen gett chansen för många av dessa "före-detta" toppspelare att ta chansen igen. Varför jag sätter före-detta inom vackra kaninöron, är ju självklart för att de håller högsta kapacitet fortfarande men att de inte riktigt har rankingen kvar för att utmana topp-10 som de kunde göra förr i tiden.

I alla fall, i dagens match så ser jag en klar favorit i fransmännen, de har spelat riktigt bra denna vecka och började turneringen med att slå ut Murray/Soares och följde sedan upp det med raka set mot Matkowski/Nestor. De har inte spelat så mycket ihop fransmännen, men samtidigt tycker jag de visat att dom är väldigt samspelta ihop och funkar bra tillsammans på banan. Roger-Vasselin i sina bästa stunder är fortfarande en topp 10 spelare i grunden och när han får till sitt aggressiva spel så är det inte många som kan stoppa honom framför nät. Sett till paren så tycker jag också att det är dessa herrar som får störst utdelning på gruset, framför allt då de inte är lika beroende av att hålla en så hög servenivå som främst Petzschner är tvungen att ha.

Tysken är det svaga kortet i den här matchen enligt mig, han har egentligen aldrig haft ett spel anpassat till gruset - utan Petzschner har för den största delen skördat sina framgångar på Snabbare underlag där han kan nöta på med serven. Däremot så är väl Peya den som absolut spelat mest på gruset så där har man ett lite säkrare kort. Petzschner och Peya är till skillnad från fransmännen väldigt samspelta och spelat ihop under många år. Trots det så får man väl säga att de verkligen tappat i kvalitet dom senare åren, för Petzschners del främst då han varit oerhört skadedrabbad och för Peyas del har det inte riktigt stämt sedan uppbrottet med Soares - och möjligtvis kan det stora skiftet i partners under veckorna spela in där.

Individuellt sett så tycker jag också fransmännen är dom starkare spelarna så därför lägger jag inte någon större vikt vid samspelet och rutinen tillsammans. Grundspelet är de bättre på än Petzschner och Peya där man bör ha en större fördel i längre dueller om man trycks tillbaka mot baslinjen. Jag tror dock att det blir en rätt så tuff batalj med tighta gem och kanske inte så många breaks, så det gäller för båda paren att vara på hugget när chanserna ges. Fransmännen har redan visat prov på det mentala då man vunnit viktiga tiebreaks i sina tidigare matcher. Samtidigt har väl inte Petzschner/Peya heller ställts riktigt på prov, första matchen mötte man ett väldigt svagt par och igår så mötte man Goffin/Herbert, där den förstnämnde inte riktigt var här för att satsa fullt ut på sitt spelande. Så det är lite svårt att bedöma dom helt och därför tror jag dagens match kommer bli helt annorlunda för dom än deras tidigare. Mycket poäng som står på spel här för båda paren så det lär bli en rejäl fight idag.

Som sagt, så tycker jag fransmännen är de som visat mest denna vecka och de som håller högst kapacitet. Ett spel ned till dryga 1.66 tycker jag är rimligt här och därför plockar jag 1.757 hos Pinnacle. Vi får hålla tummarna som alltid och hoppas på en bra dag.

Vamos!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Plockar även:
Baker/Mektic @ 2 - bet365 - ATP Budapest 250 - 5/10U - 13:30
Jorda Sanchis/Pulgar-Garcia @ 1.61 - BET365 - ITF Egypten - 5/10U - 14:30
Senise/Semmler @ 2.25 - BET365 - ITF Spanien - 5/10U - 15:00






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.