Speltips: Möjligheternas kamp

Hej!

Bra besked vi kommer med efter en dags vila här och det med att Marach och Pavic vann i det senaste inlägget och därmed fick vi vinna igen. De såg riktigt bra ut mestadels av matchen men gjorde något bottennapp här och där vilket resulterade i att matchen blev otroligt jämn till slut. Ett bra spel trots det och förhoppningsvis något vi kan fortsätta kämpa på.

Kowalczyk/Panfil - Bortolotti/Galovic (2) @ 3.00 Turnering: ITF Italien F10 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 13:30

I dagens match beger vi oss mot Italien återigen för att gå ned på futuresnivå där turneringsflödet i Santa Margherita fortsätter. Vi är i kvartsfinalen när det gäller dubbel och dessa två par som möts idag får vi nog säga är de som håller högst klass.

Polackerna Kowalczyk och Panfil är förstaseedade denna vecka, vilket de också varit under dom tidigare. Inte så lustigt kanske då Kowalczyk håller en ranking kring 150 i världen i dubbeln och i stort sett fram till slutet av förra året bara spelade på Challengern. Har ingen direkt aning varför han spelar futures vecka ut och in när han ändå kommer in i alla Challengers. Mycket oklart men möjligtvis så kanske det är så att han försöker hjälpa till Panfil att få en högre dubbelranking. En stor fördel för polackerna är att de är väldigt samspelta vid det här laget då man spelat till och från under många år och det här blir även den åttonde turneringen för året. Båda servar rätt bra och framför allt Kowalczyk är vass i volleyspelet framför nät, däremot så finns det en liten svaghet hos Panfil, som oftast är väldigt ojämn och inte alltid den bästa i dubbeln.

Det har väl gått rätt så bra för dom på starten av grussäsongen, vann den första turneringen här, åkte sedan ut i semifinal i den andra och under förra veckan blev det förlust i finalen. Så man nötar på bra under veckorna, men samtidigt så verkar den lilla spetsen saknas.

Jag kan förstå att det är ett högt odds på deras motståndare idag, men samtidigt tycker jag att det är lite för högt med tanke på kapaciteten som de båda kan visa upp i sina bästa stunder. Viktor Galovic har öppnat grussäsongen strålande och har vunnit båda turneringarna han spelat dubbeln i än så länge, vilket gör att han sitter på ett fint facit av 9-0 i grusmatcherna. Galovic är en spelare som kanske inte syns till och egentligen aldrig har ranking, men han har en hög kapacitet i sina bästa stunder och det är därför han lyckas vinna mot spelare som är bra mycket högre rankade.

Marco Bortolotti är en ung italienare som man trodde skulle slå igenom för något år sedan, men han har inte riktigt fått till det och tappade en hel del av sin ranking på grund av några dåliga resultat. Ingen dålig spelare, absolut inte och på gruset är han otroligt hemma på. Dubbeln har han också visat fina kvaliteter inom där han öppnade och avslutade året med att plocka hem titlar. Har även visat sig vara riktigt bra på högre nivå då han även tagit sig långt i dubbeln på Challenger nivå. Så det finns helt klart mycket kvalitet och spelstyrka att hämta hos dessa båda herrarna.

Frågetecknena blir istället kanske mot hur samspelta dom är och hur det kommer fungera mot ett så starkt par som polackerna. Jag tror dock att man kanske inte bör tänka allt för mycket på det, då man inte alltid måste vara ett par som spelat ihop mycket. Det kommer nog finnas en hel del möjligheter för dom, då de båda är riktigt vassa från baslinjen på gruset och där gäller det att dom också nyttjar sina chanser. Samtidigt kanske man är lite osäker på hur deras servegem kommer se ut och visst är dom lite svagare där gentemot polackerna. Däremot kan man kompensera det genom längre bolldueller i poängen och där tror jag på en chans också.

Jag ser mest detta som ett spel på oddset, jag tycker att spelbolagen har alldeles för hög tro på polackerna och att det finns en stor kapacitet hos Galovic och Bortolotti som definitivt ger dom en högre vinstchans. Jag skulle väl säga att jag tycker någonstans runt 2.60 är korrekt odds för den här och att det därför finns en del spelutrymme för oss att gå på idag.

Är dom på tå och fokuserade så tror jag definitivt att de kan knipa ett set och då har vi det klassiska super tiebreaket där allt kan hända. Vi får se helt enkelt, jag tror på chansen och det finns inte mycket mer än att hålla hårt i våra tummar.

FORZA!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.