Speltips: Nytt eller gammalt?

Hej!

Ja ni, gårdagen går väl inte att beskriva som mer än ett bottennapp. I och för sig beror termen "bottennapp" på hur man definierar spelet, rent sett ur den spelmässiga synvinkeln, så skulle jag säga att spelet var dåligt. Spanjorerna var inte alls bra och egentligen helt galet hur de lyckades hålla sig kvar så långt in i matchen. Ser vi dock till det marknadsmässiga och oddset som helhet, så får det ses som över godkänt. Vi satt på 3.50, där det stängdes till dryga 3 gånger pengarna och vi var bara 3 poäng ifrån att faktiskt sätta spelet med. Så på ett sätt slutade det i en nästintill slantslingning (beror på hur man definierar STB) och ja, då är 3.50 ett väldigt bra odds att sitta på.

Men men, det är bara ett spel i mängden, så egentligen ingenting att bry sig något mer utöver. Rätt kul ändå att analysera det i efterhand utifrån båda vinklarna, hur en kan se så bra ut medans den andra ser förfärlig ut. Det är intressant och det är först och främst en stor del av sportsbettingen.

Marach/Pavic - Monroe/Sitak (1) @ 1.83 Turnering: ATP Budapest 250 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 14:00

Igår Barcelona och idag Budapest, vi skiftar snabbt mellan de lite mer södra delarna av Europa och varför inte? Jag tittar ut ur fönstret i detta nu och ser snön falla som bara den här i Sverige. Jag tar gärna alla chanser att drömma mig bort till lite varmare breddgrader.

Turneringen i Budapest är ny för i år och har så här inledningsvis visat sig vara en rätt så fin turnering med bra anläggning och fin arenauppslutning. Sett till startfälten och framför allt dubbeln här så ser man att det är många som begett sig hit för att försöka hitta formen inför Franska Öppnan om drygt en månad. Båda paren som spelar i dagens match är defintivt här för att vässa formen, där ett par är nytt och ett par har spelat ihop under en längre tid.

Det par som vi kommer backa idag är turneringens förstaseedade, Marach och Pavic. Två väldigt duktiga dubbelspelare och som enligt mig har den högsta kapaciteten av spelarna idag. Oliver Marach har varit med länge nu i spelet och den forna topp 10 spelaren i dubbeln har visat det senaste året att han fortfarande håller i toppen då han tillsammans med Fabrice Martin utgjort ett av tourens farligaste par. Marach är av dessa fyra den absolut bästa på gruset och är riktigt bra från alla delar av banan.

Dagen till ära spelar han ihop med Mate Pavic, en spelare som slog igenom på allvar i dubbeln under förra året då han tog en hel del titlar på den här nivån och var överlag väldigt slagkraftig ihop med Michael Venus. Det verkar som att detta par valt att spela ihop under grussäsongen nu och ett tag framöver och de spelade ihop första gången tillsammans i Miami där man snöpligt åkte ut i ett super tiebreak mot Baker/Nestor, trots att man var det bästa paret sett till matchen. Pavic har dessutom visat finaste tänkbara formen på gruset här när han för någon vecka sedan plockade hem 250-turneringen i Marrakech.

Jag tror det är ett par som kan funka väldigt bra tillsammans, de är båda varierande i sina spelstilar, samtidigt som de båda har två stora styrkor. Där Pavic med sin enorma serve är riktigt bra framför nät och Marach kan spela mer från baslinjen och dirigera sitt spel. Får de in lite fler matcher här tillsammans så kommer de absolut vara giftiga under grussäsongen och det är inga konstigheter i att man är det förstaseedade paret denna vecka, man är de som håller högst nivå.

Däremot så möter man ett väldigt lurigt par, Monroe och Sitak har spelat ihop i nästan två år nu och man är oerhört samspelta. De flesta av deras framgångar har plockats genom ett enormt nötande på Challengern där man alltid gick långt och tack vare detta, kan man nu se sig som två stabila spelare på ATP-nivå. Två spelare som är rätt lika varandra och som spelar mycket på att ha en stabil serve och helst vara så effektiva som möjligt, med korta rallyn.

Skillnaden mellan paren är egentligen att det saknas den absoluta spetskompetensen hos Monroe/Sitak, de kan spela bra ihop då man är så pass rutinerade med varandra, men man kan också ha det väldigt svårt om man inte får in spelet från baslinjen. Där finns en stor fördel för Marach och Pavic då man är både bättre i grundspelet och har visat det genom att faktiskt prestera en del i singeln också.

BET365 ger oss 1.83 vilket talar för att de tycker att detta är en 50/50 match. Jag kan inte riktigt hålla med och anser att Marach/Pavic bör hålla favoritrollen idag. Dom är båda de två bättre dubbelspelarna och bör vinna idag så länge man inte släpper till några marginaler i sina servegem. De andra spelbolagen väljer att favorisera lite till Marach och Pavic fördel och jag tycker det i grunden är rätt där ett spel ned mot 1.70 är absolut godtagbart.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.