Speltips: Unga fransmän på väg mot toppen?

Hej!

Igår blev vi verkligen räddade utav ett mirakel känns det som, jäklar vad fel jag analyserade gårdagens match och det var en hundraprocentig skräck att följa första set när Hurkacz och Sekulic spelade. De gjorde nog inte ett rätt i det setet och förlorade väldigt enkelt med 6-1. Jag vet inte om det var vinden eller något annat, men det såg horribelt ut för att säga det minsta. Så ni kanske förstår mitt val att gå därifrån efter första setet. Valde att istället göra annat men såklart kan man inte slita sig från livescoren i alla fall och efter 20 minuter valde jag att titta till det med en stor rädsla som fick se sig besegrad av en stor lättnad när jag såg att Hurkacz och Sekulic hade vunnit matchen efter att den avbrutits vid 3-3. Nu vinner vi ju inget på att en match ges upp mitt i genom bet365, men den lättnaden jag kände efteråt, den var helt klart värt det. Så där blev man verkligen räddade av ett mirakel. Förhoppningsvis åker vi inte på någon sådan nitlott framöver, då gör jag något väldigt fel. Nåja, vi har en match att se fram emot idag också, så låt oss gneta in den istället.

Blancaneaux/Hoang - Agamenone/Casanova (1) @ 1.83 Turnering: ITF Tunisien F15 Spelbolag: BET365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 15:00

Vi beger oss till Tunisien den här dagen för den 15:e turneringen i Hammamet under detta år. Grus är det som gäller här såklart och vi har en väldigt spännande final att se fram emot där vi på ena sidan har två unga franska spelare och på andra sidan två unga argentinska spelare.

Som vanligt med sydamerikanerna så är de oerhört grusspecialiserade då de oftast spelar på det underlaget hemma. Egentligen ingen skillnad med Agamenone och Casanova heller för den delen, utan de plockar också deras poäng genom att grus-grinda i stort sett året runt. När det kommer till dubbeln, som vi är här för att prata om, så är det framför allt Agamenone som sticker ut. Har en ranking innanför de 300 bästa i världen i dubbeln och har tagit sig dit upp genom att totalt köra på i futures och plocka en hel del titlar där. 2016 var ett riktigt bra år för honom och det är mycket på grund av det som han nu har en så pass hög ranking, om den är rättfärdigad är jag nog inte rätt man att svara på, men det märks tydligt att han nog varit den bästa spelaren i turneringarna, då motståndet ofta varit väldigt svagt i de sydamerikanska futures. I år däremot har det inte riktigt stämt för honom om man jämför med kanonåret 2016. Var i Asien ett par veckor där det slutade med två tidiga uttåg och en final där han tillsammans med annan partner blev överkörd. Däremot lyckades han riktigt bra hemma i Argentina i en Challenger på hardcourt i Buenos Aires där man tog sig till semfinalen. Så det finns helt klart en del kapacitet där i Agamenone.

Casanova däremot, har egentligen nu de senaste veckorna gjort väldigt bra ifrån sig i dubbeln, annars är detta en mer utpräglad singelspelare än Agamenone. Hade ett rätt så dåligt 2016 sett till dubbeln där det i dom flesta turneringarna blev ett tidigt uttåg för honom, men annars, Casanova är så pass duktig från baslinjen när det gäller gruset att han vinner mycket genom det. Annars skulle jag säga att Casanova nog är det svagaste kortet här idag sett till spelarna i dubbeln.

Mycket snack om argentinarna här i analysen, men det är ju faktiskt så att vi ska spela emot dom, frågan kvarstår dock: varför gör vi det?

Främst så är det en del för att jag tror att det för många blir svårt att värdera Blancaneuxs förmåga i dubbeln, då han i år blev en professionell spelare på riktigt. Annars har han för det mesta setts till i junior-sammanhang där han förra året vann bland annat Franska Öppnan. Så det är en väldigt lovande ung spelare, Blancaneux, och jag tror han blir underskattad en del i sin värdering hos många spelbolag just på grund av att han spelat för lite sett till de andra tre spelarna. Däremot, så har han gjort det väldigt bra i dubbeln och i år där han började året med att plocka en futurestitel i Asien och sedan spelade kvartsfinal i en Challenger i Frankrike. Har de senaste veckorna befunnit sig här i Tunisien och där plockat en del riktigt starka vinster mot väldigt bra motstånd i dubbeln och trots att det inte blivit ända vägen fram ännu, så tycker jag många av vinsterna indikerar på att Blancaneux inte kommer ha några större problem i dubbeln.

Hoang däremot är en mer flitig dubbelspelare och är riktigt bra i den med, har än så länge i år, bara förlorat tre matcher där han vunnit två turneringar och nu är inne i sin tredje final för året. Än så länge är han obesegrad här på gruset och överlag så har han ett riktigt bra facit på underlaget samtidigt som han är en riktigt bra servare och funkar lika bra på dom andra underlagen också.

Båda paren har gått obesegrade genom hela veckan i den form att man tagit raka setvinster mot sina motståndare. För Agamenone och Casanova är det inte direkt något motstånd som sticker ut, utan det är vinster man borde klarat i två. Däremot så visade fransmännen kvalitet under gårdagen där man besegrade Bonzi/Ouahab enkelt i två raka med 6-2 6-2. Sett till kapaciteten så var Bonzi och Ouahab absolut veckans bästa par och att man slår dom med de siffrorna tycker jag indikerar på att man är riktigt motiverade och fokuserade för att plocka hem dubbeln denna vecka.

Sett till kapaciteten så tycker jag att det finns mer att hämta hos fransmännen och att jag därför tror på dom idag. Deras spelsätt innehåller mera variation, vilket gör att de kommer kunna spela lika bra från baslinjen som framför nät och med tanke på att argentinarna är så pass baslinje-fokuserade så tror jag man kommer kunna utnyttja det väldigt bra om man är aggressiva framför nät.

Nej, jag tror på fransmännen idag och låter mina pengar gå som en investering på det paret denna lördag. Förhoppningsvis är jag inte lika illa ute som igår och i så fall krävs det verkligen en ordentlig rannsakan kring mig själv. Förutsättningar känns dock mycket bättre idag och vi får helt enkelt hoppas på det bästa.

ALLEZ!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.