Speltips: Bamos dubbel

Hej!

Inte den bästa starten på veckan när italienarna under gårdagens morgon fick se sig besegrade. Enligt siffrorna en rätt så jämn match men det märks också väldigt tydligt att italienarna inte riktigt hade den största fördelen, 5- 7 6-7 slutade i alla fall den och ja, det är bara kriga vidare och fokusera på nästa.

Zverev/Zverev - Kohlschreiber/Thiem (2) @ 2.83 Turnering: ATP Monte Carlo 1000 Masters Spelbolag: Pinnacle Sports Värdering: 5/10U Spelstopp: 14:30

In till veckans största turnering och kanske en av tourens bästa enligt mig. Fantastisk anläggning de spelar på och Monte Carlo i sig, ja ni, den här årstiden ser det oftast fantastiskt ut där och spelarna, ja då, de trivs ypperligt här. Jag tror inte det är någon som inte ser fram emot den här turneringen och vi är inne på den tredje dagen nu när vi sätter tänderna i dubbeln här.

En rätt så intressant match det här och med ett odds som jag har väldigt svårt att förstå. Självklart spelar det en hel del in i att bröderna Zverev lyckades plocka hem en ATP-turnering tillsammans under februari månad. Dock så kan man inte riktigt sätta den i det hela perspektivet, utan det var främst på inomhusgolv, där Mischa trivs som bäst. Man får nog säga att det inte är någon riktig grusspelare i storebror Zverev, utan det här är en spelare som växlar upp riktigt ordentligt på de Snabbare underlagen.

Annars så har de väl presterat helt okej i vissa turneringar och man märker att de helst vill spela de största tillsammans. Annars är det två helt okej spelare i dubbeln, de har ett samspel som nog är svårt för många andra att mäta sig vid (förutom andra bröder på touren) och det i sig ger dom en rätt stor fördel oftast innan matchstart.

Det som egentligen blir missvisande i hela den här oddssättningen är kanske inte att bröderna Zverev är dåliga, de är bra så det kan vi inte bortse från. Utan mer att deras motståndarna är långt ifrån dåliga, om än egentligen inte väldigt snarlika i kapacitet. Så jag har väldigt svårt att förstå oddset här, både Kohlschreiber och Thiem håller en kapacitet som är minst lika hög och de båda är faktiskt väldigt samspelta med varandra då de spelat en hel del turneringar tidigare tillsammans. Väldigt bra kompisar också utanför banan och brukar när möjligt, även träna tillsammans. Så detta är två spelare som känner varandra bra och ska inte alls underskattas när det gäller hur man spelar ihop, de passar utmärkt där.

Sett till spelkvaliteten så är Kohlschreiber och Thiem de två som gynnas mest av gruset av dom här paren. Fruktansvärt giftiga här och Kohlschreiber har framför allt ett riktigt vasst volleyspel som kanske inte alltid har tittat fram. Eftersom att det också är grus så lär båda paren spela rätt mycket från baslinjen, här är det också ett stort problem för Mischa Zverev då han är en serve/volley spelare och söker sig så ofta det går till nätet. Han kommer inte alls kunna hålla ihop det från baslinjespelet och när man har två så pass giftiga spelare där, som ofta slår med en hel del kraft, så kommer det bli problem där och jag tror att det är möjligheten för att vinna idag. Att försöka utnyttja baslinjen och försöka spela med kraft och press i grundslagen.

Så enligt mig har man gått alldeles för mycket på tidigare prestationer och kanske också att bröderna Zverev vann ett möte i Indian Wells tidigare i år. En rätt tight historia där med som slutade med 7-6 6-4 till bröderna. Men det är helt andra förutsättningar med gruset och jag tycker inte riktigt att oddssättarna tar tillräckligt med hänsyn till det i oddset. 2.83 är enligt mig mycket bra oavsett hur utgången blir och så länge de är på tå och har fokus så kommer de absolut pressa på bröderna en hel del idag.

Matchen sänds förövrigt så om ni har tid tycker jag absolut att ni ska kika på den här fighten. Brukar kunna bli riktigt sevärt när dessa fyra herrar spelar dubbeln. Så in och kika, annars säger vi precis som Dominic Thiem brukar säga:

BAMOS!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.