Hej!

Skapligt antiklimax på spelet som vi hade imorse där vi backade bröderna Watanuki. I grund och botten var dom för dåliga, thats it. Så det finns inte så mycket mer att säga om det, men dom hade en hel del lägen trots allt, och man servade för första setet i tiebreaket där man missade två setbollar och misslyckades också med att serva hem andra setet från 5-3. Så självklart fanns det chanser för dom, men tittar man på statistiken och följde man framför allt matchen, så fanns det inga omständigheter kring att motståndarna var det bättre paret. Lite tråkigt då det kändes som ett bra spel, men det är som det är, finns egentligen inte så mycket att vinna på att grubbla över spel som varit. Vi gör som alltid, och blickar framåt istället.

Giron/Lenz - Bader/Fanselow (2) @ 2.10 Turnering: ITF USA F11 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 00:00

En match mot midnattstimmarna ska vi allt testa oss på den här gången, och från Japan beger vi oss nu mot den amerikanska västkusten och fina området Calabasas.

Den här matchen har jag sneglat på ett par dagar nu, och egentligen var det tänkt att den skulle spelas under tisdagen men på grund av det dåliga vädret så är den nu framflyttad till sen eftermiddag deras tid idag. Oddset är det första man självklart lägger märke till och jag har svårt att hålla med dom i dagens match. I min mening bör Bader och Fanselow vara de som bär favoritskapet idag, och skulle man bara vända på det så hade det enligt mig varit korrekt.

Det som jag grundar i att oddset känns skevt är främst för att jag inte tycker att Giron eller Lenz är något speciellt i dubbeln. Jag tror heller inte på att någon utav dom fokuserar på att bli bra i den utan man spelar nog mest för att man kan. Däremot får man väl säga att de båda håller hög kapacitet i just spelet och det är en av anledningarna till varför man gör sig bra i spelformen trots allt. Lenz är väl den som visat mest framfötter i dubbeln och har det genom att ta sig en bit in i futuresturneringar rätt ofta. Giron däremot, har inget särskilt track-record här och enligt mig så är detta dagens svagaste kort.

Fördelen för Giron och Lenz är att de är så pass duktiga i spelet att de kan vinna väldigt mycket på att stå vid baslinjen och föra längre bolldueller. Inte många kan det, men idag exempelvis, så kommer det straffa sig mer, då man möter två spelare som bevisligen håller en högre kapacitet i dubbeln.

Fanselow är egentligen mer som Giron och Lenz, inriktad på singeln, men har den senaste tiden spelat ihop med Bader precis som denna vecka. Bader däremot, är inget annat än en dubbelspecialist och jag är tveksam på om han ens är bra i singeln längre. I dubbeln har han som bäst varit och nosat på runt 200 i världen och i min mening är det en spelare som skulle kunna hålla högre upp om han får hålla sig frisk. Bader besitter absolut högst kapacitet här och har bland annat ett volleyspel som är bättre än alla tre. Därav tror jag mycket på att Bader och Fanselow kommer spela mer aggressivt idag och täcka ytor framme vid nät, med Fanselow kommer man också kunna variera spelet mera om det behövs i de längre duellerna och jag tror också det kan vara en fördel att vi har två spelare som skiljer sig en del åt i sättet dom spelar. Giron/Lenz däremot är väldigt lika och kommer på så vis spela på samma sätt och fokuserar bara Bader och Fanselow lite så bör man kunna läsa spelet rätt så snabbt.

Giron och Lenz har bara spelat en turnering tillsammans och där blev det respass direkt. Däremot så är Bader och Fanselow väldigt samspelta då man är inne på sin sjätte turnering för året redan. Så ja, enligt mig bör man vara favoriter idag, och jag tror absolut på en bättre chans än 2.10 för dessa. Motståndet borde passa dom väldigt bra och så länge man håller fokuset matchen igenom, så bör man gå vinnande ur denna strid.

Vi gör som vanligt och håller stenhårt i tummarna. Vamos!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.