Speltips: Villers Le Nancy

Hej!

Har inte riktigt fått till det i dom senaste spelen och rätt tydligt att formen börjat avta. Sen blir det lite svårt med den låga volymen att hålla uppe det hela månaden såklart, men ja, känslan är att det inte riktigt ligger samma självförtroende i det hela som det gjorde i början av månaden.

Gonzalez/Venus hade ju en flygande start sist i spelet och tog första set väldigt komfortabelt med 6-1, man blev sedan direkt brutna och hade svårt att ta sig tillbaka där. Samtidigt i det rådande match tiebreaket så var de helt enkelt för dåliga, så lite tråkigt där.

Men som jag alltid säger, det är bara att fortsätta nöta på, och det gör man såklart bäst genom att bege sig till franska inomhusmattor!

Ivanov/Raisma - Added/Olivetti (2) @ 2.00 Turnering: ITF Frankrike F7 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 16:30

En tuff match här med två par som tillsammans varit väldigt starka när man spelat på den här nivån. Raisma och Ivanov är väl de som mer gediget spelar tillsammans då de båda är från Estland och verkar åka tillsammans mellan turneringarna. Två rätt så bra spelare på futuresnivå, där framför allt, det stora framtidshoppet ligger hos Kenneth Raisma. I somras så gick han och vann Wimbledon för juniorerna i dubbeln och har sedan dess också visat upp ett bra spel på den här nivån, där han tillsammans med Ivanov tagit sig till tre finaler de senaste månaderna.

Raisma är väl den av dom som egentligen passar bäst på inomhusgolvet, då han besitter en väldigt bra serve, Ivanov däremot ser jag som det stora svaghetstecknet hos dom, då han i min mening egentligen inte är så bra i dubbel och inomhus där med, men han har lyckats plocka många poäng under en del lite enklare turneringar.

Ivanov är mer utav en grusspelare, det är där han trivs bäst, och när det gäller dubbelspelet så vill han mer spela från baslinje och använda sina grundslag, något jag inte tror han kommer få utrymme till idag. Raisma och Ivanov spelade final i förra veckans future i Frankrike och där hade man stora problem och förlorade rätt så enkelt mot Hoang/Jacq i två raka set. Det verkar vara något finalspöke över dessa två herrar.

Mycket snack om Ivanov och Raisma här, men det är såklart inte de vi kommer att backa idag, utan mitt fokus ligger på de franska hemmaspelarna Added och Olivetti. Den sistnämnde har ni nog hört talas om tidigare, Albano Olivetti, är en av de tyngsta servarna på touren här och med sina över 2 meter mätt från golvet så har han ett riktigt vapen ingen på den här nivån mäter sig med. Det tillsammans med att han varit bland de bättre spelarna på Challengern i dubbeln det senaste halvåret, gör att han bör tveklöst ses som den bästa spelaren av dessa fyra idag.

Att man inte är favoriter beror nog mycket på att bolagen inte riktigt tror på Dan Addeds kunskaper, och jag kan förstå dom, det finns inte så mycket att gå på där. Men tittar man lite närmare så ser man att detta är en mycket lovande spelare. Rankad som bäst bland de 20 bästa juniorerna i världen och har också visat där på en riktigt fin dubbelkapacitet då han ofta spelade dom och tog sig väldigt långt med en hel del vinster. Så det finns nog en hel del potential i denna grabb och kul att se att någon så ung tar på sig bra dubbelegenskaper tidigt.

Added och Olivetti har också spelat tillsammans i en turnering tidigare, där gick man vinnande på inomhusgolv och jag tror absolut att man är redo att kämpa för en ny titel här. Man är lite samspelta, men självklart har Ivanov/Raisma försprånget där som spelar veckan in och ut med varandra. Jag tycker dock inte att fransmännen bör vara underdogs, då de besitter enorm kapacitet med Olivetti vid serven. Jag tror också att Added kan vara en spelare som kompletterar Olivetti bra och det är väldigt viktigt att ha när man har en som i stort sett bara servar på, frågan är likväl så hur estländarna kommer att anpassa sig till Olivettis serve? Lyckas dom inte göra det, så kommer det bli oerhört tufft för dom idag.

ALLEZ!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.