Speltips: Tuff kamp i Irving

Hej!

Gick inte alls bra igår, och jag var verkligen helt fel ute. Eller egentligen så tycker jag ju fortfarande att Reed/Seeberger borde spelat bättre och är det bättre paret, men de och även jag fick sig en törn. Viktigt att ibland försöka efteranalysera sina spel och fundera på hur man värderade och hur man analyserade för att försöka göra det bättre till nästa gång. Man ska heller inte älta för mycket kring spel och man får se det över ett längre perspektiv, där det fortfarande är fina siffror vi har att gå på.

Nåja, inte mycket att göra åt saken nu ändå, man kan inte alltid vinna sina spel och nu blickar jag bara framåt.

Gonzalez/Venus - Daniell/Demoliner (1) @ 2.10 Turnering: Challenger Irving Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 22:00

En fantastisk turnering för att inte ens vara på den högsta tennisnivån, denna i Texas och Irving. Både singelfältet och dubbelfältet fyllständigt sprudlar av toppspelare och det är ungefär som det brukar vara efter Grand Slams, en hel del spelare som tar sig en mellanlandning här för att tjäna pengar och dels poäng. Finns faktiskt hela 125 poäng att plocka för vinnaren, och det motsvarar ungefär som att gå till final i en ATP-turnering på 250 nivå. Så ni förstår kanske varför det är en tunering med så mycket bra spelare i och även varför de kämpar för att vinna här (de flesta).

I den här bloggen fokuserar vi såklart på dubbeln och där har vi denna fredag nått fram till semifinal nu. Paret jag backar idag tror jag väldigt mycket på, då det känns som att detta är en turnering som är mer viktig för dom att vinna än för motståndarna. Daniell/Demoliner, som vi spelar emot idag, har gått rätt bra tillsammans i år och spelat in en hel del poäng redan, med bland annat ett par bra resultat på 250-nivån, och det finns helt enkelt inte samma poängbehov här som hos Gonzalez/Venus. Misstolka mig inte, det är självklart så att de kommer göra allt för att vinna, tro inget annat, men samtidigt så finns det en känsla av att motivationen kommer vara på topp hos Gonzalez/Venus nu när man börjar närma sig slutet av veckan.

Båda paren är rätt lika varandra i spelstilarna och därför tror jag vi inte kommer få se så stora marginaler och chansningar från deras sida idag. De kommer förlita sig på att sina servar håller måttet och då ingen av dom direkt är några riktiga returnerare så lär det bli oerhört tight och mycket möjligt att vi når tiebreaks i seten.

På tal om det jag skrev om motivation och att Gonzalez/Venus behöver det här mer, så är det framför allt Venus jag syftar på som tyvärr "dragit nitlotten" att få spela med Robert Lindstedt i början av året, inte mycket har stämt där och därför har Venus tappat en hel del i rankingen. Jag tror nog att Gonzalez passar honom bättre, dels en spelare som är lite mer skicklig i grundspelet och dels en mycket mer sympatisk människa.

Oddset som vi får här är 2.10 på Gonzalez/Venus och det tycker jag är bra då jag inte tror att det blir några större marginaler som avgör. Båda paren har tagit sig vidare genom super tiebreak i senaste omgången, och jag har inte några problem att se det ske idag också. Jag tror mycket mer på en 50/50 match och där är 2.10 bra, mycket kommer då hänga på att man inte får tillåta Daniell/Demoliner att nöta spel framför nät. Då blir det svårt, Daniell/Demoliner är oerhört samspelta och ingen lätt match att möta såklart.

Men jag tror på bra chanser här och jag gillar oddset, en riktigt bra match för att vara på den här nivån, och som sagt...allt att vinna för Gonzalez/Venus idag.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt