Speltips: The hard hitting fellas

Hej!

Senast vi var här i lördags så gick det återigen riktigt bra och vi kan fortfarande stoltsera med att vi är obesegrade under mars månad. Ett facit som inte är mig vana troget då jag oftast ligger med mindre vinster än förluster efter månadens slut, så det är lite kul ändå att det vill gå med mig så pass länge. Vi är ju faktiskt snart i mitten av månaden, och att vara obesegrad då, det får ses som ett bra facit. Man vet dock att det vänder snabbt, så gäller att försöka fokusera så länge det går och bara nöta på och ta dag för dag. Det kan ju inte gå spikrakt uppe hela tiden tyvärr.

Muller/Querrey - Mergea/Qureshi (1) @ 2.10 Turnering: ATP Indian Wells 1000 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 20:30

Får nog snabba mig på då jag ser att oddset håller på att gå ner runt om på marknader för det här spelet, men det är ett spel jag tycker är mycket lockande och framför allt väldigt bra. Både Muller och Querrey är två riktigt vassa dubbelspelare när de väl spelar och det var inte längesedan vi såg Querrey ta sig in i topp 20 där och börja utmana de riktig stora paren i de stora turneringarna.

Tillsammans är de väldigt lika varandra båda två, men deras spelsätt funkar ypperligt ihop då man dels spelar väldigt aggressivt, från serve till grundspelet och dels att de båda täcker upp riktigt bra framme vid nätet och i volleyspelet.

De har spelat ihop tidigare både Muller och Querrey, och det var i årets tidigaste skede som vi kunde se dom båda spela dubbeln ihop. Där blev det en finalplats i Sydneys 250-turnering och man var faktiskt riktigt bra i den turneringen under alla matcherna. I finalen var det små marginaler som avgjorde och man hade ett övertaggat hemmapar som verkligen kunde klämma ut allt de hade i sitt spel och vinna där. Annars så var de på topp bägge två och deras fina servespel gör att man ofta kan hålla undan bra i gemen.

I lördags så äntrade man denna turnering för första gången och då ställdes man mot ett riktigt lurigt par i form av Del Potro och den forne världsettan i dubbel, Leander Paes. Man kunde vinna den till slut med 6-3 6-4 och var överlag det bästa paret på banan, man servade bra och låg runt 60 procent med sex stycken serveess, och man lyckades också vara riktigt bra i de tuffaste ögonblicket då man räddade alla åtta breakbollar man hade emot sig.

Deras motstånd idag är ett väldigt kompetent par, men som inte riktigt har fått spelet att stämma under året, och en liten dipp i spelet får man allt säga att de åkt på. Nu pratar jag framför allt om Mergea, som för bara något år sedan var bland de tio bästa dubbelspelarna, men som tappade en hel del och i år har han inte fått till det alls, där han i en del matcher åkt ut alldeles för lätt mot för dåligt motstånd. Qureshi däremot har fått en liten nytändning under slutet av 2016 och även här i början, har faktiskt presterat, men jag tror att hans variation av dubbelpartner gör att han inte riktigt får någon kontinuitet i sitt spel.

Mergea/Qureshi gjorde det bra som lyckades komma tillbaka i deras första match i Indian Wells, där man i första set blev breakad två gånger mot Dodig/Granollers. Man vann sedan andra set och höjde sig rejält i super tiebreaket, men där fick man också med sig en del gratis då Dodig/Granollers dubbelfelade två gånger, det får man inte heller glömma.

Överlag en bra start från båda paren, men enligt mig så finns det inte mycket som skiljer de båda åt. Muller/Querrey är minst lika bra som Mergea/Qureshi och de har framför allt också samspelet med sig som en stor fördel här. Jag har svårt att se något av paren ta direkt kommando, utan jag tror att det kommer bli en del hållna gem under matchen. Indian Wells har dock visat att de har riktigt bra tryck på läktaren så här inledningsvis och jag tror absolut att Muller/Querrey kommer ha en hel del stöd därifrån med tanke på att den sistnämnde är amerikan.

Här finns det bra chans för dom att vinna, och håller de serven på samma nivå som i senaste matchen så kommer det finnas bra möjligheter att ta hem denna match också. 2.10 tycker jag är ett bra odds i en match som jag ser en större fördel för dom båda. Jag tror det kan bli sevärt det här och tack gode gud, så streamas alla banor detta år från denna turnering.

Så slå er ned vid 20:30 och titta på fyra riktigt kompetenta dubbelspelare. Jag (nästan) lovar er att det kommer bli kul!

Vamos!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.