Speltips: Bröder i uppgång

Hej!

Nu låter det ju tjatigt såklart men det går inte att bortse från att mars månad har startat på det absolut bästa sättet och vi är nu uppe i fem vinster på fem möjliga spel. Övertygande har det varit med, då de flesta vunnit i raka set, och inte direkt känts överdrivet hotade i sina matcher. Arvidsson/Nielsen var snäppet vassare igår än sina motståndare och de inkasserade vår femte vinst med en 7-5 6-3 vinst, väldigt kul, inte bara för mig men också att det lossnar lite för dom. Positivt åt båda hållen! Med det sagt, låt oss titta vidare på vad vi kan finna idag.

Bodmer/Sude - Griekspoor/Griekspoor (2) @ 1.66 Turnering: ITF Grekland F1 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 12:30

Lite av ett favoritpar har dom blivit, Bodmer/Sude, i alla fall för mig och nog för en del av er här med, då de drog in en hel del fina pengar under slutet av 2016 och början utav detta. Börjar bli ett allt mer stadigt par på den här nivån och tillsammans har man nu en titel och en final som bästa resultat att gå på.

Jag tror de passar väldigt bra ihop, de har trots allt rätt liknande spelstilar, där de båda serva bra och spelar med ett högt tryck i sina grundslag. Ibland behöver man inte vara två motpoler för att fungera tillsammans, men man har i alla fall visat upp att man nog kommer kunna vara ett topp-par under 2017 på den här nivån. Lite medflyt har man dock haft, det får man allt säga. Eller kanske inte medflyt, det beror lite på hur man ser det hela, men de har blivit tvungna att ofta vinna matcher med minsta marginaler, dvs i super tiebreak framför allt och i tighta tiebreaks. Det får mig ändå att ifrågasätta om de verkligen är så bra som resultaten speglar eller om det inte är så att de bara lyckats höja sig när det väl gäller. Bodmer är enligt mig det lite svagare kortet i den här konstellationen, han är inte lika duktig framme vid nät som Sude och volleyspelet är inte hans starkaste sida heller. Där kan det finnas möjligheter för det paret vi backar idag att nyttja, jag tror så.

Vårt par är kanske inte det mest samspelta på pappret, men som bröder, så vet de exakt hur den andre spelar, och trots att Bodmer/Sude spelat en del ihop, så sitter bröderna Griekspoor på en allt större fördel där. Om den här matchen hade spelats för ett år sen så hade jag nog inte spelat detta, men framför allt så har den yngre brodern, Tallon, visat att han har en del dubbelegenskaper som mycket väl kan ta honom till en högre nivå i framtiden. Det var inte alls länge sedan vi såg Tallon tillsammans med Lootsma hålla på att slå ut ett av världens bästa par i dubbeln, så det finns absolut möjligheter för honom att utvecklas mer.

Kevin underskattas en hel del från både spelbolag och andra med åsikter, det kanske inte är så lustigt egentligen, då denne i stort sett hela sin karriär drabbats av skador. Men man bör ta i akt att detta är den mest talangfulle av bröderna och jag är säker på att om han fått vara hel de senaste åren, så hade detta varit en spelare för Challengern. Till skillnad från sin bror, Tallon, så är det här mer en spelare av servekalibern och inte lika mycket ingnetad i grundspelet som sin yngre bror, och jag tror det också talar en del för dom. Att de både är bröder och har samspelet därigenom och sedan genom att de är rätt olika i spelsätten trots allt.

Tittar vi till båda parens resultat under veckans första omgång, så ser det bra mycket ljusare ut för bröderna än Bodmer/Sude. De hade, trots att de var rätt överlägsna, väldigt svårt att stänga matchen och man kunde inte riktigt ta vara på sina chanser man fick. Det var ett rätt dåligt par man mötte, och inget i närheten alls var bröderna Griekspoor står, och det är rätt illa att vara på väg att tappa första setet då. Nu vann man sen tredje, men att inte kunna ta tillvara på sina chanser mot sämre par, kommer inte gynna dom mot bättre.

Däremot så presterade Griekspoor bröderna riktigt bra då de mötte ett tufft motstånd i form av Kopriva/Pospisil, där den sistnämnde håller riktigt hög klass och var nästan för några år sedan bland de 100 bästa dubbelspelarna. Man inledde riktigt risigt och var faktiskt nära på att åka ner på ett dubbelbreak emot men man lyckades hålla igen och vända på det, vilket är väldigt starkt mot ett så pass spelskickligt par, och man plockade första set i ett tiebreak. Sedan i andra visade man en lite högre nivå i spelet och kunde plocka hem det med 6-3 i slutändan och en hel del breakbollschanser därifrån. Man servade snäppet bättre totalt sett än vad Bodmer/Sude gjort också, och jag tror mycket väl att det kan vara avgörande i dagens match med.

Nej, jag tror som sagt att detta bör vara en riktigt bra chans för bröderna Griekspoor att ta sig till semfinalen. Motståndet borde passa dom och som man såg ut igår har jag inga tvivel på att de vill vinna denna vecka. Bör finnas en bra chans för det om man tar sig vidare här. Låt oss också hoppas att vädret i Heraklion är med oss, för det har sett riktigt skakigt ut under delar av veckan. Vi håller helt enkelt tummarna.

VAMOS!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.