Speltips: Gli italiani a San Paolo

Hej igen!

Var några dagar sen sist och trots att vi inte avslutade februari på det kanske bästa sättet så måste jag säga att den korta månaden var bland de absolut bästa i mitt liv. Har nog varit någon juni månad där gräset dunkat in pengar men annars, nej, jag tror inget mer mäter sig med månaden som varit. Mycket flyt i spelen, men det har också känts självförtroendemässigt att man lyckats pricka in det mesta felfritt. Jag är dock ytterst tveksam till att detta kommer fortsätta, så jag håller mig väldigt blygsamt optimistisk för mars månad. Så länge den inte går skit helt och hållet så kommer det inte heller drabba oss så värst mycket, men det är klart att den mentala fördelen kanske tar sig en törn. Vi får helt enkelt se, dags att starta mars-bettingen!

Carreno Busta/Cuevas - Bolelli/Fognini (2) @ 2.11 Turnering: ATP Sao Paulo 250 Spelbolag: Pinnacle Sports Värdering: 5/10U Spelstopp: 00:00 (OBS: PRELIMINÄR TID)

Först och främst vill jag bara klargöra att midnattstiden är fruktansvärt optimistiskt då det är drygt en och en halv match kvar att spela innan dubbeln drar igång. Dels ska Carreno Busta vinna sin match och därefter ska en till spelas innan de kliver på banan återigen. Ett rätt skumt planerat schema idag från arrangörerna i Sao Paulo, man sätter alltså alla tre spelarna (som är i turneringen), att spela singeln och dubbeln, på samma banor. Man tänkte inte på att dela upp det verkar det som, aja lustigt, men så är det.

Jag gillar det här oddset rätt mycket, jag har ett par gånger beskrivit hur jag värderar spelstyrkan som det absolut viktigaste i mina analyser. Den går helt enkelt ut på att värdera hur pass höga kvaliteter en spelare har, och ja, desto högre - desto bättre tennisspelare. Så tittar man till bara den aspekten så är italienarna snäppet vassare och där har vi helt klart fel odds.

Jag har dock absolut inga problem i att se varför oddssättarna dock satt italienarna som underdogs, det går liksom inte att bortse kring den faktorn att dom prestera lite då och då. Eller rättare sagt - när de själva verkligen vill. Och det är egentligen den ende faktorn som oroar mig idag. Självklart har jag tagit in det faktumet att när vi senast spelade på dom mot Cabal/Farah för några veckor sedan där de var stora underdogs konstigt nog, så misslyckades dom med att serva hem matchen och sedan sket fullständigt i resten. Man hade 6-3 6-5 tror jag, men tappade det och tog bara...jag tror det var tre poäng efter det. Urlöjligt minst sagt.

Jag kan tyvärr inte grubbla mig över det faktumet att de är medvinds-lirare utan jag är beredd att ta den risken och jag vet verkligen hur bra dessa två kan vara tillsammans. Utan tvekan, när de är i form, så är dom absolut topp 10 spelare i dubbeln, och det skulle jag inte säga att Carreno Busta och Cuevas riktigt är. Bolelli och Fognini är två riktigt samspelta lirare med och i de flesta fallen tror jag att det kan vara av en avgörande faktor och framför allt i en sån här tight match som det antagligen lär bli.

Oddssättarna tittar mycket på formen, med all rätt, och med den råder det inga tvivel att Carreno Busta och Cuevas är i en bra period. Dock så har det inte varit direkt problemfritt för dom, utan man fick verkligen kriga sig till förra veckans titel i Rio De Janeiro och i finalen tappade de set och dubbelbreak till att vinna med minsta marginal i super tiebreaket. Man får inte heller glömma att de var illa ute igår mot ett betydligt sämre motstånd i form av våra svenska herrar Brunström/Siljeström där man bland annat låg under med 4-1 i första set, som man dock vände, och förlorade sedan andra set med 6-3. Så även om det på pappret finns en bra form hos dom, så kan jag inte säga att de direkt presterat ohotat under dessa veckor tillsammans. Det kommer absolut finnas en mängd med chanser för Bolelli och Fognini att försöka utnyttja.

Båda paren är otroligt duktiga i spelet och vid baslinjen och troligtvis lär matchen innehålla en del längre dueller. Här tycker jag även att italienarna har högre kapacitet och jag tycker man ska försöka hålla så långa dueller som möjligt genom matchens gång. Försöka att nöta ut Carreno Busta och Cuevas, och på så sätt tvinga fram misstagen från dom.

2.11 känns bra och skulle jag ta mina fingerfärdigheter i att sätta odds (vilket jag gravt är värdelös i - jag slår dom, inte sätter dom), så skulle jag absolut inte sätta dom över 2, utan i min värld är detta en ren 50/50 match som kommer sluta i oerhört små och avgörande marginaler - eller misstag, beroende på hur man ser det.

Oavsett lär detta bli en riktigt trevlig tillställning och har man möjligheter att vara uppe sent så skulle jag absolut försöka se den. Oerhört mycket kvalitet i alla dessa fyra. DAI!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.